ESKA 352 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No właśnie poustawiałem wszystko na maxa na i du*a , żadnej różnicy Ani w jakości obrazu ani w spadkach FPS ... A wygląda to tak : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d752dbc23b36.png Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Może trzeba profil gry nadpisać, nie wiem dawno nie bawiłem się ccc a wracając do rozgrywki to mam niezły ubaw z hałaśnika - Obcy jak na zawołanie acz nic więcej nie mogę napisać Cytuj Link to post Share on other sites
bolso 5 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Na weekend odpale i zobaczymy czy wytrzymam Choć nie wiem czy samo skradanie i siedzenie pod stołem jest takie fajne. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Może trzeba profil gry nadpisać, nie wiem dawno nie bawiłem się ccc W obcy nic to nie dało , ale odpaliłem Euro Truck Symulator 2 i miałem 2 klatki ale ostrość obrazu i jakość była sporo lepsza Tzn. Lampy , drzewa w końcu były ostre jak brzytwa nie błyszczące ani poszarpane Które z tych funkcji w CCC są najważniejsze ? Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 (edytowane) http://vpx.pl/i/2014/10/10/214490_2014-10-09_00003.png http://vpx.pl/i/2014/10/10/214490_2014-10-09_00005.pngjakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy ta gra ma na pewno klimat identyczny jak w filmie Scotta, genialny moment w grze - miałem mokre majty (jako stary fan uniwersum Obcego) //E Skończyłem. Etap końcowy gry świetny. Zostały mi jeszcze DLC. Szarik ocenia Alien: Isolation na mocne 9+/10. Edytowane 11 Października 2014 przez Szarik 4 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Ten fragment mnie ciągle doprowadza do zawału prawie, a to jeszcze nie koniec i obstawiam, że dalej będzie gorzej https://www.youtube.com/watch?v=iWvtpQQBRcA Cytuj Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wiecie może czy gra poleci na DX10? Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Ja nawet nie wiem z jakiego dx ona korzysta Jeżeli z 9 to tak, jak z 11 to nie. W sensie, że odpalisz. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 a to jeszcze nie koniec do końca gry jeszcze bardzo długa droga obstawiam, że dalej będzie gorzej gorzej to mało powiedziane Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Dzięki kurna -_- Ja już robie w gacie przy obcym, a ma być gorzej Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Dasz radę, wiele wątków można ogarnąć w sprytny sposób a Obcy randomowo sobie kica więc w krytycznych sytuacjach zwyczajnie się z nim mijasz idąc lub siedząc w odległości kilku metrów bez użycia detektora ruchu (stalowe jaja ). Unikaj chowania się w szafach, robią masakryczny hałas. Kilkanaście razy minąłem się z Ksenomorfem siedząc na zgiętych nogach w ciemności. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A jaki poziom bo ja wysoki i w ciemności mnie wypatruje. Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Koledzy gdzie gra zapisuje save ????? Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 (edytowane) A co się stało? Szarik detektor fajny ale kurna też hałas robi. Używasz hałaśników? Edytowane 12 Października 2014 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 ja ostatnio pykałem to w nocy, słuchaweczki prawie na full co by dobrze słyszeć tą jaszczurkę i podziękowałem po chwili bo przy głupim dźwięku upadania jakiegoś przedmiotu podskakiwałem na fotelu.. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 A jaki poziom bo ja wysoki i w ciemności mnie wypatruje. Najpierw grałem na średnim (chciałem zobaczyć co i jak bo nigdy nie byłem dobry w takie gry) acz później zacząłem od nowa na wysokim. Cytuj Link to post Share on other sites
Nomad1990 65 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Mało się nie z..... w grze. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ja jakoś nie moge sie zebrać Cisne w The Evil Within Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) E no bez przesady z tym alienem, pograłem troszkę i strachu nie ma wielkiego a sam oponent zdaje się być bardziej schematyczny niż zapowiadano, ale może to kwestia tego że kończyłem wszystkie penumbry, amnezje, outlasty w nocy na słuchawkach i nigdy jakoś mnie nie było to w stanie przestraszyć, ba nawet sobie zrobiłem ostatnio maratonik silent hilla 2 i 3 i gry rewelka ale też jakoś bez strachu się grało, lekka adrenalina najwyżej, a co dziwne jedynego rage-quita w grze jakiego zaliczyłem odkąd pamiętam to w mało strasznym cry of fear jak mi ten patyczak z piłą mechaniczną zaczął na mnie lecieć a nie byłem przygotowany że on taki szybki, to alt+f4 żeby mnie nie zabił, no i jak byłem młodszy i grałem w deus exa pierwszego i mi alien wyleciał z laboratorium to nie wiem czemu się wystraszyłem jak diabli, mimo że nawet mnie nie atakował nie wiedziałem czego się spodziewać Edytowane 14 Października 2014 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Grę kupiłem wczoraj na XO i chyba będę grał tak: http://i.imgur.com/hmydqSC.png 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 @up już to widzę, idziesz po cichu, bum nagle wychodzi obcy, Ty sie chowasz czekasz i czekasz aż odejdzie, on nasłuchuje a tu nagle jeb mama wchodzi i pyta "Synek co chcesz na obiadek?" i ryp nie ma cię XD albo puszczasz bąka bo Cie ciśnie hahaha Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Niezła funkcja Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Niezły bajer BIGI Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Grałem z tym , lipa jak dla mnie to samo jak masz kamere to możesz się wychylać ruszając swoją głową , mówie o wersji na PS4 Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) odszczekuję to co napisałem parę postów wyżej a) bo początkowo kliknąłem na normalny poziom trudności bo nie doczytałem że zalecana jest gra na trudnym(myślałem że różnica to tylko mniej apteczek ewentualnie szybciej hp strace od strzała), b)pograłem więcej na zalecanym i gra mnie dziś tak zgnębiła, że już dość, jutro wrócę do tego.. ten alien to jakiś psychopata XD, a jego powierzchowna przewidywalność się zamienła w jakąś dziką rządzę mordu, serio pograłem dziś pare godzin i mam dosyć bo mi nerwy tak poszarpało że ja dziękuję.. dawno nie miałem tak że już chciałem od gry odpocząć bo mnie tak zgnoiła. idę spać o ile usnę, to nie taki strach typowy, tylko ta gra nerwowe fatality zapodaje, bo jak się okazało ten alien może zrobić wszystko, czasami się głupio zachowywał, ale czasami jakiś taki żywy i wyjątkowo aż niepokojąco bystry się robił, wtedy ciśnienie mi skakało ostro a potem głupi odgłos w tle i już obczajanie czy nie stoi za mną ogólnie przy drugim podejściu do gry wrażenia pozytywne, lecz boje się że gra mnie zamęczy i strach i klimat zamieni się w zwykłą nerwową frustracje że jedyne co może pomóc przetrwać to doza farta i takie granie już byle dolecieć do czekpointu Edytowane 15 Października 2014 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts