BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 chłopaki są bardziej podnieceni niż kotka w rui No zobaczymy co im wyjdzie:) Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Porównanie iście idiotyczne... zestaw komputerowy złożony bez jakiegokolwiek pomyślunku. Można było dać i5 + R9 270 i cenowo byłoby podobnie, a ten Pentium będzie robił "bottleneck" w momentach procesorowych. Dodatkowo panowie z jakiegoś powodu bagatelizują ustawienia grafiki, a jak wiadomo presety domyślne w 90% przypadków optymalne nie są. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 według instrukcji bezproblemowo konsola wspiera mysz i klawiaturę (także w grach). A kto ma chwile aby podłączyć klawiaturę do PS4 ? Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dodatkowo panowie z jakiegoś powodu bagatelizują ustawienia grafiki, a jak wiadomo presety domyślne w 90% przypadków optymalne nie są. Właśnie to mnie zdumiało! z Drugiej strony ciekawe co by było w przypadku podłączenia obu PS4 i informacji, że na jednej jest gra z PC. Jaki odsetek znalazłby różnicę Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A kto ma chwile aby podłączyć klawiaturę do PS4 ? Podłączę, podłącze, ale chwilowo mam tylko klawiaturę na microUSB do tabletu ;> Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jakby tak mieć mysz i klawiature i wbić do bf 4 na Multi to staty 50-70 do Max 10 murowane Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 obawiam się, że to nie jest takie proste... Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jak ktoś umie grać ma jakiegoś "skila" to proste szczególnie, że myszką możesz przycelować dokładniej i dużo szybciej więc przewaga jest bardzo duża są ludzie którzy na pc mają takie staty pomyś co by było gdyby taki zagrał na konsoli jedyne w czym może być problem to ewentualnie dostosowanie czułości bo nie mam pojęcia jak by z tym było Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Podłączenie nie jest takie proste... Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja próbowałem podłączyć Razer DeathAddera 2013, to mi go owszem wykrył, ale w Web Browser np nie działał, nie ruszał się, ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A niezbyt jasno się wypowiedziałeś i nie zrozumiałem Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Podłączam myszkę.Widzi jako myszka.Myszka podłączona.Myszka poza byciem podłączoną nic nie robi. Nigdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sterów nie ma. \Wytapane z Xperia T// Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sterów nie ma. bo to AMD Cytuj Link to post Share on other sites
Lupito 1 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) mam pytanko, jak się ma sprawa gier z ps3/360 na ps4/x1 ? da się odpalić Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Lupito Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Oczywiście że się da. Jak wydadzą je drugi raz w edycji HD i drugi raz za nie zapłacisz. \Wytapane z Xperia T// 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Pierwsze porównanie: http://tvgry.pl/?ID=3962 Sam się zastanawiam czy nie sprzedać PC i kupić PS4. PC to GTX660 od Gigusia, I5 3570k dysk tam 500GB, płyta na hm61, zasilacz ocz zs550w i Brutus 410. Co tym interesie myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Paaanie, nie sprzedawaj tego kompa. Grafe se dokup typu GTX 770 i bangla aż miło, te konsole są fajne na dzisiaj jako gadżet dla osób co nie mają co z hajsem zrobić (albo dla świrów jak effendi co muszą mieć wszystko do gier) ... jak się skończy boom na nie w kontekście nowości, to PS4 jest niczym innym jak kiepskim PC na Linuxie... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ...z paroma mocnymi exami. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ...dla których zazwyczaj kupuje się konsole Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Których na dzień dzisiejszy nie ma nawet w zapowiedziach... The Division - będzie na PC Titanfall - to samo Wiesiek 3 - również Ile razy można wałkować anczartyd albo infejmołs... a jak baza exów będzie już interesująca, to konsola będzie kosztowała 1/2 dzisiejszej ceny. Na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o exy to cokolwiek pokazuje XO, bo PS4 w tej kwestii to dno i kilo mułu. Knack to crap, Killzone jest tylko poprawny, a Resogun... hmm kupować konsolę dla arkadówki? Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jak się skończy boom na nie w kontekście nowości, to PS4 jest niczym innym jak kiepskim PC na Linuxie... który umożliwi oglądanie wysokiej jakości filmów z płyt BD. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Konsola jako uzupełnienie PC - tak, konsola jako wiodący sprzęt do grania - nie ... i nie mam tu na myśli tylko cen gier. który umożliwi oglądanie wysokiej jakości filmów z płyt BD. ... PS4 to akurat ma tak pocięte funkcje multimedialne, że szkoda o tym pisać... -brak wsparcia dla dysków przenośnych -brak wsparcia dla filmów bd w 3d -brak wsparcia dla 90% formatów multimedialnych ... cena napędu BD do kompa - 250zł ;] i to chyba nagrywarki nawet. Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Konsola jako uzupełnienie PC - tak, konsola jako wiodący sprzęt do grania - nie ... i nie mam tu na myśli tylko cen gier. ... PS4 to akurat ma tak pocięte funkcje multimedialne, że szkoda o tym pisać... -brak wsparcia dla dysków przenośnych -brak wsparcia dla filmów bd w 3d -brak wsparcia dla 90% formatów multimedialnych ... cena napędu BD do kompa - 250zł ;] i to chyba nagrywarki nawet. Jak już to ma NA RAZIE ma je pocięte - a raczej nieaktywne. A co do ceny napędu do kompa - na serio chcesz oglądać filmy BD na monitorze kompa, czy może chcesz ciągnąć np. 10 metrów kabla HDMI od kompa do TV? Mi chodziło o to, że spokojnie PS3/PS4 może zastąpić stacjonarny odtwarzacz BD. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez TitoBandito01 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Po primo, to streaming i przy szybkim Wi-Fi jest to wystarczające do filmu 1080p... a po drugie, to teraz kable są już problemem? Stacjonarny odtwarzacz BD to ja kupie za 350-400zł i będę miał lepsze wsparcie dla formatów etc. niż na tym całym plejstejszyn. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts