Kubuś73 8917 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Biały --> żółty za pomocą alchemy orb Niebieski --> żółty za pomocą regal orb @down Blacksmith's Whetstone Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Kubuś73 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jest jeszcze kamień zwiększający obrażenia zadawane daną bronią. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Fajnie to wygląda! Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Orb of alchemy oplaca sie uzywac dopiero na lvlu 60+, wczesniej mozesz sobie zrobic gear pod rarity + quantity albo tylko rarity i farmic bosy (niby sie nie oplaca), ale dzieki temu ubralem swojego templara na 2,5k hp na 40 lvlu z redukcja 50-60% (armor) i ressistami an full, dps wzmocniony aoe Infernal blow (2h) Cytuj Link to post Share on other sites
gusjon 0 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 http://i41.tinypic.com/x4j0ic.jpg Witam serdecznie i zapraszam do gildii Steel and Magic Społeczność Steel and Magic skupiająca miłośników gier i fantastyki rozszerza swoją działalność w grze Path Of Exile. Bo w każdym porządnym roleplay potrzebna jest Stal i Magia. Gramy w RPG, cRPG, MMOrpg. Co oferujemy - Serwer Teamspeak 3, - Obszerne forum, zawierające wiele informacji o grach, - Pomoc w zakresie merytorycznym jak i praktycznym, - Uczestnictwo w społeczności polskojęzycznej i anglojęzycznej, - Dla miłośników klasycznych RPG mamy wysoko rownięty dział PBF na forum (gry fabularne prowadzone przez forum) Jakich graczy poszukujemy - Zaangażowanych w sprawy gildii, - Chętnych do pomocy, - Szanujących innych członków gildii, - Posiadających kulturę osobistą na wysokim poziomie, - Potrafiących dyplomatycznie rozwiązywać konflikty, - Chętnych do aktywnego uczestnictwa online Jeżeli chcesz do nas dołączyć, zarejestruj się u nas na forum, a następnie napisz podanie w tym temacie POWITANIE w następującej postaci: 1. Imię ? 2. Wiek ? 3. Miejsce zamieszkania ( Chodzi o samą nazwę miasta, bądź przy jakim większym mieście się mieszka jest jest to mniejsza miejscowość ) ? 4. Skąd dowiedziałeś się o Steel and Magic ? 5. W jaką grę chciałbyś zagrać w gronie Steel and Magic ? 6. W jakie fabularne papierowe systemy RPG grałe(a)ś ? 7. Jeśli grałe(a)ś w jakiś systemach , to czy miałe(a)ś przyjemność prowadzić sesję jako Mistrz Gry ? 8. Czy grałe(a)ś w jakieś gry MMO ? Jeśli tak , to jakie ? 9. Coś o sobie. Po napisaniu tej krótkiej notki w tym temacie, oczekuj kontaktu ze strony lidera lub oficera gildii. Każde przyjęcie do gildii poprzedzone jest rozmową na komunikatorze głosowym Teamspeak 3, po pomyślnym zakończeniu rozmowy, zostaje nadany status na forum, a wraz z nim odkrywają się ważne działy, takie jak sprawy organizacyjne, poradniki czy eventy gildiowe. Link do forum Steel and Magic: http://www.steelandmagic.pl/ Czekamy na ciebie Rekrucie!!! Wypocznij z nami w świecie RPG i Fantastyki Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przerzuciłem się na dwuręczną broń bo ma staty sporo lepsze niż poprzednie oba razem wzięte Robi spustoszenie http://img547.imageshack.us/img547/4562/9vtu.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Czy ktos wie jak bedzie wygladal koniec tego sezonu? Czy jak juz mam 4 taby remove only, to zostana one zastapione nowym sprzetem czy dostane 5-8 remove only taby? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Zaraz zaraz... Scion? O, nowa postać. Będę nią grał Z tego co widzę to postać uniwersalna bez specjalizacji w którymś kierunku zatem będzie trudniej. Co proponujecie? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Scion jest gut pod spectral throwa Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Super. Czyli rozwijam inteligencję (mana) oraz zręczność (celność / evansion). Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja mam coś takiego pod 2H sword SP - polecam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Paranoja, za napisanie na globalu nigger dostalem mute'a (mowa nienawisci ). Cytuj Link to post Share on other sites
XT600 6 Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Można jakoś zresetować drzewo ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nie Cytuj Link to post Share on other sites
XT600 6 Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 To chyba muszę zacząć od nowa, jeszcze takie pytanie odnośnie wersji pl, czytałem gdzieś newsa ale na oficjalnej stronie nic nie znalazlem Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 PL wersja ma wyjść w 2014 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie Mozna wydać punkty na odjęcie którychś z wybranych cech - a po ich odjęciu mozna dodać taką sama ilość nowych (innych). To jedyna możliwość. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 A podobno w jednej z aktualizacji mieli dodać opcję jednorazowego resetu skilli http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Spieprzyli-cie-builda-w-Path-of-Exile-Nie-szkodzi-Z-patchem-0-11-0-nadchodzi-darmowy-reset-skilli-ale-nie-tylko-Zobaczymy-r%C3%B3wnie%C5%BC-2-nowe-ligi-paski-%C5%BCycia-i-nowe-przedmioty Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Gram przez steam i patche pobierają oraz instalują się automatycznie. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja też gram przez steam ale takiej opcji tam nie widziałem xD Cytuj Link to post Share on other sites
XT600 6 Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Boss padł a ja mam questa aktywować dark altar i nie mogę przejść dalej, jakieś pomysły?? Edytowane 2 Stycznia 2014 przez XT600 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 jakieś pomysły?? Podłącz się do czyjegoś multiplayera po prostu Cytuj Link to post Share on other sites
XT600 6 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) SCION 58lv z 2h toporem (coś miecz nie dropi) ma ktoś jakiś item z czterema albo i więcej zielonymi gwiazdami ? Bo łączenie lub zmiana kolory orbami to jakieś żarty Edytowane 5 Stycznia 2014 przez XT600 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Akt 4 w drodze http://webcdn.pathofexile.com/public/chris/PoE-Sacrifice_of_the_Vaal.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
knyaz 0 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dla początkujących polecam marudera pod macki, nie drogi a miło się gra. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts