adivxv 2880 Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) W ogóle te całe media, to jeden syf. Co się stało z Onetem, Interią ,czy innymi, to już szkoda gadać. Pamiętam doskonale czasy 2003-2006,2010.Wiele lat temu jeszcze tak nie było ale po przejęciu przez szkopów zaczęła totalna bezczelna, Gobelsowska propaganda. Choćby człowiek chciał poczytać jakieś sensowe, skupione z rożnych obszarów wiadomości, uwzględniające rzetelność z wielu dziedzin, to nie ma nawet gdzie. Skończyło się wywaleniem już dawno temu z zakładek oraz zaprzestaniem oglądania TV. Edytowane 5 Marca 2017 przez adivxv 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Ja używam serwisu wolnemedia.net. Sprawdź, co sądzisz ;-) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Yokai 104 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 W ogóle te całe media, to jeden syf. Co się stało z Onetem, Interią ,czy innymi, to już szkoda gadać. Pamiętam doskonale czasy 2003-2006,2010.Wiele lat temu jeszcze tak nie było ale po przejęciu przez szkopów zaczęła totalna bezczelna, Gobelsowska propaganda Gorzej poprawna politycznie , ogłupiająca , manipulacyjna machina . Traktuje zwykłych obywateli jak idiotów . Np mowa nienawiści paragraf żywcem wyjęty z stalinowskiego kodeksu w myśl zasady , kto nie jest z nami jest przeciwko nam . Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 tzw. poprawność: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027191,title,Czternastoletnia-dziewczynka-musi-wrocic-do-meza-i-urodzic-Szwedzi-sa-bezradni,wid,18719210,wiadomosc.html?ticaid=118be0&_ticrsn=5 Cytuj Link to post Share on other sites
Yokai 104 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Szwecja to już niewolnicy migrantów . Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 http://www.government.se/articles/2017/02/facts-about-migration-and-crime-in-sweden/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie napawa ten artykuł niestety optymizmem. Cytuj Link to post Share on other sites
fortunately102 124 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 naprawde bardzo wiarygodne zrodlo Nowaj podales, nie wiem czy tego Goebbels nie pisal to oczywiste, ze rzad bedzie sie chcial wybielic. Szwecja jest u skraju totalnego rozwalenia i jedynie cud moze ich uratowac. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Myślę, że źródło rządowe w normalnym kraju jest odrobinę bardziej wiarygodne, niż pseudo-artykuły rosyjskich trolli, które są między innymi tutaj w nieskończoność powielane, a którym to towarzyszą najczęściej obrazki z drugiego końca globu na licencji Creative Commons. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Na TVN był reportaż z dzielnicy Molenbeek, bodajże od Sekielskiego. Jakoś nie było widać, że tam jest aż tak niebezpiecznie jak się mówi. Cytuj Link to post Share on other sites
hajper 743 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=oCsEqKjP9p0 Proszę Was, szwedzkie źródła rządowe... A co mają powiedzieć, jak od lat 70 niszczą swoich obywateli? To jak oglądać TVN, TVP czy podobne dziadostwo. /edit http://www.wonderslist.com/10-countries-highest-rape-crime/ http://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/cologne-is-every-day-europes-rape-epidemic/news-story/e2e618e17ad4400b5ed65045e65e141d http://www.ibtimes.co.uk/top-5-countries-highest-rates-rape-1434355 Można tego wklejać na tony. Edytowane 6 Marca 2017 przez hajper Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Jakoś nie było widać, że tam jest aż tak niebezpiecznie jak się mówi. Bo najgłośniej wypowiadają się ci, którzy nigdy nie przekroczyli granicy własnej gminy, lub w najlepszym razie - powiatu. Ile to ja się naczytałem o Atenach i Grecji, tonących w morzu uchodźców. Objeżdżając w ubiegłym roku cały kraj nie widziałem więcej niż 5 osób, których można by w ten sposób określić. Będąc kilka lat temu w Szwecji - podobnie. O randomowych filmikach z YT nie chce mi się nawet pisać, bo szkoda klawiatury. Cytuj Link to post Share on other sites
hajper 743 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 @wyżej Bywam (niestety) w Niemczech i Szwajcarii. O ile w tej drugiej milicja bardzo pilnuje porządku i jakiekolwiek wyskoki są szybko karane (chociaż społeczeństwo jest mocno wymieszane), to w Niemczech jest dramat. Mówię o rejonie przy Bremen. Znam osoby, które mieszkają tam od 20-lat i to, co się dzieje to jest dramat. Łącznie z wysiedlaniem ludzi, żeby zrobić miejsce nowym przybyszom. Cytuj Link to post Share on other sites
fortunately102 124 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 @up dlatego zdecydowanie bardziej wiarygodnie brzmia dla mnie slowa osob tam mieszkajacych Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Tez sadze ze wyjeżdżając do danego kraju nawet na miesiac nie da sobie wyrobić obiektywnej opinii. Te eksperymenty z wyjazdami do Szwecji - wyniki różnią się w zależności od tego kto je organizuje. Poza tym media maja wytyczne i program. Taki TVN nawet jakby coś tam się działo by tego nie pokazał.Jesli chodzi o artykuł rządowy. Dla mnie źródło i dane wiarygodne. Wnioski są interpretacja autora. Jak się tak człowiek wczyta to widać ze kolorowo jednak nie jest(w skraju upadku? Nie sadze, ale problem maja ) a żonglowanie pojęciami i liczbami zostało zastosowane bardzo sprawie - standard w takowych publikacjach. Cytuj Link to post Share on other sites
Yokai 104 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) Na TVN był reportaż z dzielnicy Molenbeek, bodajże od Sekielskiego. Jakoś nie było widać, że tam jest aż tak niebezpiecznie jak się mówi. Kłamliwa propaganda . Kiedyś TVN zrobił reportaż o ukraińskiej rodzinie z Donbasu ( kobieta i troje jej dzieci ) . Tylko dziennikarz zapomniał powiedzieć , że oni mówią po rosyjsku . To tak samo jak u nas z Cyganami . Ich zwyczaj nazywa się ,, porwanie ,, . Mówimy o 13-letnich dziewczynkach . Ostatnio 12-letnia Cyganka urodziła dziecko w szpitalu . Gdzie jest TVN i reszta tych propagandzistów . Z drugiej strony manipulacja TVP ,, to było za rządów PO ,, . Ale czuwa rycerz na białym koniu Zioberko , który proponuje 3 lata więzienia za nielegalny ubój świni dla rolnika . Edytowane 7 Marca 2017 przez Yokai 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja używam serwisu wolnemedia.net. Sprawdź, co sądzisz ;-) Dość ciekawa sprawa ale opinię sobie wyrobię po kilku miesiącach. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Jest tam trochę ciekawych artykułów, ale są też takie kwiatki:https://wolnemedia.net/trump-rozpoczal-walke-z-koncernami-farmaceutycznymi/ Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Podobają mi się "opowiadania" stamtąd. A artykuły piszą różne osoby tak czy inaczej, lepsze to niż Onet. Cytuj Link to post Share on other sites
fires 2 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 @wyżej Bywam (niestety) w Niemczech i Szwajcarii. O ile w tej drugiej milicja bardzo pilnuje porządku i jakiekolwiek wyskoki są szybko karane (chociaż społeczeństwo jest mocno wymieszane), to w Niemczech jest dramat. Mówię o rejonie przy Bremen. Znam osoby, które mieszkają tam od 20-lat i to, co się dzieje to jest dramat. Łącznie z wysiedlaniem ludzi, żeby zrobić miejsce nowym przybyszom. No ja przykładowo widzę co robi na zachodzie ludność z Polski. To gorsze niż karaluchy. U nas się o tym nie mówi ale wystarczy pojechać do Berlina czy Londynu. W Berlinie pełno bezdomnych z Polski. W Londynie mieszkanie w 5 na kilku metrach kwadratowych to normalność u polskiej emigracji. W UK w ogóle pełno rodzin z Polski które naprodukowały dzieci i siedzą na socialu w mieszkaniu socialnym. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Yokai 104 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 No ja przykładowo widzę co robi na zachodzie ludność z Polski. To gorsze niż karaluchy. U nas się o tym nie mówi ale wystarczy pojechać do Berlina czy Londynu. W Berlinie pełno bezdomnych z Polski. W Londynie mieszkanie w 5 na kilku metrach kwadratowych to normalność u polskiej emigracji. W UK w ogóle pełno rodzin z Polski które naprodukowały dzieci i siedzą na socialu w mieszkaniu socialnym. Przekaz , jasny . Zapomniałem o inwazji analfabetów z południa , którzy tylko produkują dzieci . Poza tym ich religia pozwala na 12-letnie żony . Wysadzanie się w powietrze , zamachy terrorystyczne . Tylko w UK Polaków bije się , bo nie jesteśmy solidarni ( Polak , Polaka utopi za funta więcej w łyżce wody ) . Uderz kogoś z dzielnicy religii pokoju z Mekki w multikulturowym Londynie . Polecam obejrzeć Ucieczka z państwa islamskiego. Dokument Ewy Ewart 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hajper 743 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) Nie reaguj nawet na tego pastucha. Zdecydowana większość emigrantów z Polski pracuje tam legalnie, dzięki czemu z nawiązką opłaca im ten socjal. To raz, dwa - Polacy wyjeżdżając tam nie pozbywają się obywatelstwa - stąd duża ilość Polaków. Pojedzie tam Turek, Irakijczyk czy jakiś inny i od razu chce obywatelstwo. Jak później odnotować statystyki? Nie da się. Jak napiszą "Brytyjczyk xxx obywatelstwa" to będzie rasizm. To, że patologia z Polski wyjeżdża tam - tak. Niestety. I takich należy pokazywać palcem i wyrzucać z kraju bez prawa do powrotu (co niestety jest albo bardzo trudne albo niemożliwe). Jednak zdecydowana większość - patrz jak wyżej. Jakaś taka dziwna cecha u niektórych, żeby się biczować za wszystko i wszystkich. Ale najlepiej za nas samych i jeszcze na nas samych ponarzekać. Brak słów. Edytowane 8 Marca 2017 przez hajper Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 http://www.itv.com/goodmorningbritain/news/is-janusz-korwin-mikke-the-most-sexist-politician-in-the-world Korwin. Brawo. Cytuj Link to post Share on other sites
hajper 743 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Radio ZET: w Polsce na stanowiskach kierowniczych w firmach jest ponad 40% kobiet, podczas gdy w 'Starej Europie' jest ok. 25%. Równouprawnienie kończy się tam, gdzie zaczyna się wniesienie szafy na 2-piętro. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 W Polsce zarobki między kobietami i mężczyznami mają jedne z najmniejszych dysproporcji. U nas jest dobrze pod tym względem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts