Igoruss 5141 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Pojawił się pierwszy oficjalny trailer nowego Crysis'a na którym wkońcu widać coś więcej niż tylko nano-skafander więc chyba można rozpocząć oficjalne dyskusje i spekulacje o nim. Na benchmarku był news z bardzo króciutką "zajawką" Dziś pojawiło się UAKTUALNIENIE w którym możemy zobaczyć znacznie więcej, trochę akcji, i nowych PRZECIWNIKÓW : Na końcu filmiku widać też napis: Holiday 2010 więc nic tylko czekać Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Będzie masakra, chodź nie wiem jak z grafiką (dżunglę łatwiej zrobić niż miasto) Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ale dżunglę ciężej wyrenderować karcie(+cienie) I nowe Alieny Mam nadzieję że na średnich mi pójdzie(przy tym procku, bo do września już będę miał nowego więc jak na tym na średnich to na wysokich na nowym) Link to post Share on other sites
Nachos 1 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Grube łydy. Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czekam bardzo bardzo:) a walenia w h.. z przesuwaniem premier jest dobijajace . Rownie bardzo boje sie o jakosc skoro ma smigac na konsoli - latwo pozbyc sie szczegolow i zatopic wszystko we mgle mblura - oby nie poziostalo wrazenie jakosci bez jej prawdziwego oblicza Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Moim zdaniem bedzie dobrze Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Musi być dobrze, przecież to Crytek Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oby - tośta mnie pocieszyli ale i sam sie tak pocieszam ze to Crytek czyli ktos kto chyba niedalby ciala w koncu chca byc pionierami jakosci oby nieskonczylo sie na gornolotnych slowach i spijaniu starej smietanki Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 spokojniejszy bym był jak wersję pc zrobili by na cryengine2 Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 swieta prawda Stalker -swieta tez bylbym spokojniejszy wyraznie czuc z daleka ze cos tu smierdzi z tym "ulepszonym" silnikiem ulepszony to jak dla mnie znaczy taki ktory pociagnie konsola - a to juz zakrawa na ukrytą lipę Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 crytek zapewnił że robią dwie wersje gry na konsole i pc , wiec niema co martwic się o jakość detali na pc na pewno powali na kolana , jak to crysis. Zapewne dostaniemy kolejnego crysisa którego przez kolejne kilka generacji kart będziemy próbować "poskromić" Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wulfenie! Przybywaj! Bluźnią! Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wejdź sobie na jego profil, w ulubionych firmach-Sony, nie dość, że ta marka wiele straciła w ostatni latach na jakości, a otumanieni fanboje dalej wierzą bezgranicznie. Bo Cell to potęga. Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja tam biorę kredyt na kompa za 10tys zł może będę miał 35fps Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Np.Wulfen .Ciągle myśli że jego konsola graficznie przebija PC .Co do Crysis 2.No cóż znowu na PC z DX11 będzie wyglądało cudnie,a graficznie to znowu 2-3 lata nie do przebicia,choć nie wiadomo Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a tak serio pożyjemy zobaczymy stworki mi się podobają Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 wez 20tys bo na tym za dyche to raczej nieodpali Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hahaha ta na kompie 10k to luncher się włączy i może zobaczysz pokaz slajdów menu głównego. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie no panowie...Przesadzacie z tymi wymaganiami.Na 100% nie będą aż tak wysokie jak w przypadku METRO 2033.Mam nadzieje że na 5850 będzie dość dobrze śmigało Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 alez.. niezobaczysz nawet napisu Crytek - do tego trzeba miec conajmniej konsole;) ja tam jestem pewien ze bedzie dobrze smigalo i na 5670 bo wcale nie usmiecha mi sie znowu wsadzac mocniejszej karty choc jesli bedzie taka potrzeba to coz ... potrzeba to potrzeba - wole potrzebe niz gdyby miala mnie zawiesc Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja chce tylko porządnej optymalizacji...i ładnej grafiki Link to post Share on other sites
Sławek 242 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja chce tylko porządnej optymalizacji...i ładnej grafiki AMEN I leprze fabuły chociaż nie była taka tragiczna Link to post Share on other sites
Krakers 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Crysis... ta gra to chyba największa reklama silnika Crytek.... ma on działać bardzo dobrze pod konsola, ale i dawać nowe możliwości na PC, gdyby nie okazał się najlepszy pod względem fizyki i jakości grafiki... to był by strzał w pietę, bo chyba nie ma droższego enginu do gry niż ten... . Tak więc musi być dobrze Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jeśli Crysis 2 będzie wspierał 4 rdzeniowce i zachowa podobne wymagania co do karty graficznej to paradoksalnie na niektórych kompach może chodzić lepiej niż jedynka Np na niżej taktowanych 4 rdzeniowcach. Myślę że jego premiera powinna nieco zmotywować twórców gier do lepszego wykorzystywania wielordzeniowości choć po woli jest coraz lepiej Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 mysle ze na na medium w 1920x1080 mogę być spokojny tylko texture na high sie ustawi Link to post Share on other sites
Recommended Posts