Skocz do zawartości

Smartfon SAMSUNG Galaxy S 4

Recommended Posts

Kurdę, normalnie człowieka nawróciliśmy z Samsunga Galaxy S4 na Sony Xperia Z1, za to chyba pójdziemy do nieba :D

O tak na pewno pójdziecie do nieba zwłaszcza że zapłaciłem za Xperia Z 1 o ponad 1000 zł mniej.

Witajcie

Wiem że dla Was jest to pytanie banalne ale: jak zwiększyć MP w Xperia Z 1 ? Ma ich 20,07

http://www.sonymobile.com/pl/products/phones/xperia-z1/features/#camera

Proszę Was o odpowiedź(i) 

Kuba

Witam

Mam pytanie: w jakim folderze umieścić zdjęcia aby ja sam nie musiał ich przycinać (zdjęć) tylko wstawić jako tapetę 1:1, inaczej pełne zdjęcie.o tym akurat nie piszą w instrukcji obsługi, więc Proszę Was o pomoc.

Kuba

Edytowane przez Malcolm2008

20,07 mpx.

Jak mamy być dokładn i to 20,7:)

20.7 można tylko i wyłącznie otrzymać nie korzystając z automatycznego trybu zdjęciowego - a co za tym idzie trzeba włączyć tryb całkowicie manualny - ale kto z tego będzie krozystać na telefonie , który ma zrobić w 95% przypadków zdjęcie szybko i w miare dobrze...to był chwyt marketingowy Sony.Normalnie chyba robi zdjęcia w 9,6MP tak jak Note 3.

W Note 3 robi zdjęcia 13MP w proporcji 4:3 a w 16;9 jak już wspomniałem 9,6.

• 4 tygodnie później...

Witam ponownie Wszystkich

Dowiedziałem się  aby nie przyciąć zdjęcia muszę wgrać tapetę do albumu z tym że muszę stworzyć nowy folder i tam wgrywać tapety tyle że nie zapomniałem jak na się nazywać folder który miałbym stożyć, przy tym były by ważne opcje "ustawienia", "personalizacja" i "motywy" dla tego proszę Was o pomoc może ktoś z Was wie o co mi chodzi lub sam ma taki folder.

Życzę Wszystkim Wesołych i Szczęśliwych Świąt

Kuba, 

Edytowane przez Malcolm2008
  • 2 miesiące temu...

Cześć

Czy w sartfonie Sony Xperia Z1 jest dyktafon czy musiałbym go ściągnąć z internetu ? Akurat o tym nie piszą w instrukcji obsługi: http://www-support-downloads.sonymobile.com/c6902/userguide_PL_C6902-C6903-C6906_3_Android4.3.pdf co wpiszę nagrywanie to wychodzi nagrywanie ale wideo, nie mówiąc już jak wpiszę "dykatafon".

Kuba

• 3 tygodnie później...

Witam

Dziękuję Mixtape, teraz czy jest jakaś darmowa aplikacja (nawigacja satelitarna) ? Bo te od T-Mobile nie wierzę w to że by były za darmo, przepraszam że znowu tu na forum pytam Was ale sam szukałem przez długi czas na google.pl

i nie znalazłem.

Dziękuję za odpowiedź(i)

Kuba