Quantinum 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Od początku. Wczoraj kliknąłem na steamie żeby był po ang.Nagle mw2 zaczął mi się ściągać po ang.Wiec przerwałem to i zrobiłem reinstal.Dziś włączam grę a tu nie działa myszka (kursor się nie rusza) i klawiatura (shift+tab żeby włączyć steama nie działa). Proszę o pomoc. Gra orginalna.Polska wersja.System XP HE 32b.Mysz Razer Diamondback 3G.Stery najnowsze.W każdej innej grze wszystko działa poprawnie ( w CoD4 też wszystko dobrze). Proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić!. Jedyny sposób żeby wyłączyć wtedy mw2 to ctrl+alt+delete (tak jest napisane że program nie odpowiada) i zakończ aplikacje. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przeinstaluj grę, jeżeli masz płytki Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Robiłem. Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 mw2 jest jak kobieta ... nigdy nie wiadomo o co jej chodzi i dlaczego a jak zapytasz co Ci jest usłyszysz NIC!!!! Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Bardzo mu tym pomogłeś Grzesiek Stery do klawy i myszki odinstalować i zainstalować, steam'a też przeinstalować, może to coś da Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A żebyś wiedział, pomógł.A z kobietami najlepsze są proste sposoby.Format. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Reinstall Steam'a pomógł Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nie.Okazalo sie po formacie ze to go**o dalej wystepuje.Po prostu jest ''brak odpowiedzi'' i musze czekac 4 min az sie to go**o (mw2)zaladuje.Koszmar... Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 TYYY CZEKAJ!!!!! wiem miałem to samo!!!!! WIEM WIEM!!!!! TZN TAK JA MIAŁEM TAKIE COŚ PO ZMIANIE NETA Z NEO512 NA LOKALNY odpalałem multi gra się zawieszała a muzyka była po jakiś kilku minutach ruszało ( steam się ładował jak by w czasie gry ) !!!! ha to samo było z single pojawiało się IW i zwiecha nagle odpalała gra. Po długich medytacjach, wyrecytowaniu całego słownika wyrazów wulgarnych wpadłem na pomysł !!! No więc włącz sobie połączenie sieciowe i włącz MULTI gdy wyskoczy to pomarańczowe okienko z ludzikiem szybko wyłącz połączenie gra się włączy normalnie zminimalizuj i włącz neta DZIAŁA!!! Co mi pomogło yyy nie wiem kupiłem router D-Linka 600 i samo się naprawiło pisałem nawet do VALVE kazali grzebać w regedit i innych plikach ale nic nie pomogło. Druga metoda szybko odłączyć kabel jak gra się włączy podłączyć i gra śmiga Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ja mam to samo że myszka ani klawa nie działa ale przez chwilę bo mam "IWNET_INVALID_VERSION" czy cuś (czekamy na helpa ) Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Już było tysiąc cracków likwidujących ten komunikat, nawet dwa dni się dało grać na privie Ale do to "dema", co do tematu to nie mam pojęcia jak zdiagnozować na odległość Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dodam cos waznego jak sie okazuje. Otoz popsul sie mi router i wzialem kabel ze sciany (glowny) i musialem dzwonic do dostawcy aby wyslal mi cos/jakis numer MAC.W kazdym razie chyba byla zmiana neta, i to chyba tego wina.Ok dzieki wielkie. Czas na czesc drugą.Jak to usunąć.Mógłbyś krok po kroku?Ładnie proszę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts