Skocz do zawartości

i3-2120 OEM, MSI B75MA-E33, Goodram 4GB 1333 MHz Cl9

Recommended Posts

Sprzedam zestaw jak w temacie. Mobo na gwarancji, jeszcze ok 30 miesięcy. Procesor bez gwarancji, RAM jeszcze ok 6 miesięcy gwarancji ale nie wiem czy znajdę paragon więc tego nie gwarantję. Cena 530 zł + KW

Preferuję odbiór osobisty Warszawa/Brwinów. Jeśli wysyłka to przed mogę zrobić wszelkie testy jakich sobie zażyczy kupujący. Wszystko w 100% sprawne. Możliwe Allegro - koszt prowizji ponosi Kupujący.

Fotki: http://img33.imageshack.us/img33/7683/g72m.jpg

UWAGA na sprzedaż zestaw z procesorem OEM - bez chłodzenia.

Edytowane przez mpzgora

Gdzie jest za 649? Ja znalazlem najtaniej za 725. Chlodzenie boxowe kosztuje 10 zl wiec na cene wplywa minimalnie. Proc bez gwary i nie widze w tym problemu bo procek jest niepodkrecalny wiec nie jest skatowany jak moze byc skatowany np 2500k i jak dziala na dziendobry to bedzie dzialal. Pamieci to samo. A najtansza plyta z mozliwych pod ten socket to cos na h61, ta jest calkiem przyzwoita bo ma zarowno SATA III jak i USB 3.0. Jesli uwazasz ze 530 to za duzo w stosunku do sklepowych 725 to po prostu nie kupuj. Przeciez ja cie do niczego nie namawiam. I nie spamuj w watku jak nie chcesz kupic. Wszystko na temat...

Edytowane przez mpzgora
  • 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...