graba87krk 0 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Co myslicie o nowych odslonach Fifa i Pes 2014 dema juz dostepne wiec zapraszam do prownan:) Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Grałem tylko w FIFĘ bo konsoli brak... ale zmian w FIFIE jest wiele i na dobre... tylko trzeba uczyć się grać z powrotem od początku... Czuć ciężar gry, ciężar zawodników... każdym gra się i porusza inaczej... strzały czy zagrania to czysta poezja no i przede wszystkim mnóstwo nowych animacji i poprawiony Impact Engine... Z opinii znajomego którego pytałem jak tam wygląda sprawa z PESem to żebym sobie nie zawracał głowy... bo grafika dużo lepsza ale masa błędów, denna fizyka piłki jak i samych zawodników. Nie wiem jak jest w prawdzie dlatego mówię tylko o opinii znajomego. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 o kurde ,zapomnialem ze mam ps3 i moge sciagnac pesa demo juz zasyam i porownam sobie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Z tego co widzę, fifa z każdą odsłoną ma tendencję podnoszenia jakości, pes - odwrotnie. Nie jestem mega fanem piłki ale swego czasu zagrywałem podczas upalonych wieczorów w UK wielogodzinne sesje i bliższa memu sercu, zawsze była fifa. W pes czuję jakbym biegał klocem drewna - takie moje zdanie. Cytuj Link to post Share on other sites
graba87krk 0 Napisano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja tez juz mam za soba po godzince i w jedno i w drugie demko nie jestem zbyt obiektywny bo jestem fanem fify ale uwierzcie naprawde staralem sie ta godzine w pes wykorzystac na maksa i niestety poraz kolejny sie poddalem a co do fify no coz zdecydowanie na plus szczegolnie fizyka pilki jak i rowniez zawodnikow Mam nadzieje ze pojawi sie tu jakis fan pesa bo chcialbym poznac jego opinie na temat 14 stki. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Tak... pewno się znajdzie i hmm... wątpliwe żebyś przeczytał coś co by było pozytywne o FIFIe Ta odsłona będzie chyba najlepszą kopanką na PC jaka była kiedykolwiek... Gra się bardzo przyjemnie Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ja chwile pogralem w to i to , fife na pc a pesa na ps3 , i ciezko powiedziec co lepsze, bo na padzie to pesa kaleczylem i ciezko bardzo mi sie gralo ale napewno widac duza poprawe wzgledem pesa 13stki ,ocenie dopiero jak pogram na klawie w fife i pesa Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Heh... ja nie wiem jak można w FIFĘ czy PESa grać na klawie Istna katorga... Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 no dla mnie katorga jest na padzie pewnie latwiej sie gra na padzie jak juz jest sie przyzwyczajonym , ja narazie preferuje tylko klawiature i grajac przez siec idzie mi calkiem sprawnie (fifa 13) Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Kiedyś owszem klawiatura i się grało... ale od FIFY11 na PC to już only PAD. Cytuj Link to post Share on other sites
graba87krk 0 Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Fakt jesli chodzi i gry typu fifa czy pes to gram juz tylko na konsoli ale pamietam ostatnia wersje w ktora gralem na pc 2004r stare dzieje ... ..i oczywiscie klawiatura:).. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Mi się właśnie kończy pobierać demko PESa, ale Fifa ogrywam i jestem mile zaskoczony. Ale z kolei na ps3 to odgrzewany kotlet, nic się nie zmieniło. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Daj znać co i jak z PESem bo Fani się spuszczają nad demem... a Fifkę krytykują... Jak dla mnie FIFA14 ? Również zaskoczony jestem mile i zmiany na wielki wielki plus To co obiecywali to jest Cytuj Link to post Share on other sites
graba87krk 0 Napisano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tu sie niezgodze graficznie pewnie i kotlet ale jesli chodzi o fizyke i grywqlnosc to spory progres szczegolnie w fife bo pes niestety znow mnie nie zaskoczyl Cytuj Link to post Share on other sites
leni1992 6 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Fifa 14 Demo zrobiła na mnie ogromne wrażenie, nigdy nie byłem do niej przekonany, ale po osdsłonie demo jestem zaskoczony. Grałem przez chwile w PES 14 i naprawdę ta gra coraz gorsza się robi ;/ Kiedyś według mnie była lepsza lecz teraz króluje Fifa. Polecam Fife. Nie ma co się dziwić Fifa ma wiekszy budżet :-p Cytuj Link to post Share on other sites
xerkop 0 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dla mnie PES lepszy na konsole a FIFA na kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Mi demo Fify zawiesza sie przy rozpoczęciu meczu gdzie jedynym wyjściem jest reset konsoli. Co do Pes' a Ja mam wrażenie że jest lepiej niż w 13 jednak nie urywa jaj. Konsola Ps3 Fat Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel96 5 Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Na nextgenach konsol FIFA 14 będzie niestety lepsza od wersji PC bo ten z konsol ma bodajże silnik gry który na pc nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Na nextgenach konsol FIFA 14 będzie niestety lepsza od wersji PC bo ten z konsol ma bodajże silnik gry który na pc nie ma. Będzie lepsza jedynie graficznie Tak to wszystko to samo będzie... Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziwnie gra mi się w pesa po tylu latach przerwy od tego tytułu. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) MAm pytanko odnośnie tych gier. Która ma większe wymagania. CZy f14 ma większe wymagania niżf13? ( to chyba dalej ten sam silnik graficzny w wersji PC) Edytowane 27 Września 2013 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Raczej nie. Nie widzę różnicy w płynności działania między wersjami a gram na lapie na maks detalach i 1080p Edytowane 27 Września 2013 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Byłbym chory gdybym nie przetestował PES'a i ...nie zawiodłem się. Oglądnijcie koniecznie w powiększeniu i 1080p. http://www.youtube.com/watch?v=wSwONuZ03v8&feature=youtu.be Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Raczej nie. Nie widzę różnicy w płynności działania między wersjami a gram na lapie na maks detalach i 1080p Obie mają małe wymagania. A to że Ci obie chodzą jednakowo to nei odpowiedź na moje pytanie.. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Byłbym chory gdybym nie przetestował PES'a i ...nie zawiodłem się. Oglądnijcie koniecznie w powiększeniu i 1080p. Jak dla mnie jest niegrywalny PES Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts