GrUbEn95 10 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ave! Mam problem ze swoją xperią t - mianowicie słuchałem muzyki na słuchawkach i po ich odłączeniu telefon zachowuje się jakby nadal na nich działał. Nie mogę słuchać muzyki na głośniku, podczas rozmowy telefonicznej zarówno ja i rozmówca wzajemnie się nie słyszymy. Jedyne dźwięki, które działają to jak ktoś do mnie zadzwoni lub napisze smsa oraz alarm. Próbowałem to naprawić poprzez restart telefonu, przywracanie ustawień fabrycznych i naprawę softu przy użyciu PCC. Niestety żadna z tych metod nie przyniosła skutku. Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Gwarancja? Cytuj Link to post Share on other sites
GrUbEn95 10 Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Gwarancja? Jest, ale chciałbym by była ona ostatecznością. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 3x ta sama usterka i masz nowa komorke lub zwrot kasy u mnie gwarancja jest na 1 miejscu Cytuj Link to post Share on other sites
Jakos88 2 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Miałem podobną sytuację w LG Swift... winowajcą okazało się uszkodzone gniazdo jack, czasem pomagało ponowne włożenie słuchawek, następnie szybkie ich wyciągnięcie, ale na dłuższa metę nie polecam Jeśli telefon jest na gwarancji to sprawa jest oczywista 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mozilla007 12 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 3x ta sama usterka i masz nowa komorke lub zwrot kasy u mnie gwarancja jest na 1 miejscu Głupota i tyle. Nie zgodność z umową i wymiana na nowy, a nie bawienie się w gwarancję. Ave! Mam problem ze swoją xperią t - mianowicie słuchałem muzyki na słuchawkach i po ich odłączeniu telefon zachowuje się jakby nadal na nich działał. Nie mogę słuchać muzyki na głośniku, podczas rozmowy telefonicznej zarówno ja i rozmówca wzajemnie się nie słyszymy. Jedyne dźwięki, które działają to jak ktoś do mnie zadzwoni lub napisze smsa oraz alarm. Próbowałem to naprawić poprzez restart telefonu, przywracanie ustawień fabrycznych i naprawę softu przy użyciu PCC. Niestety żadna z tych metod nie przyniosła skutku. Jakieś pomysły? Słuchawki z zestawu działają ? Niektóre bolce są o trochę krótsze i przez to nie działają. Cytuj Link to post Share on other sites
GrUbEn95 10 Napisano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Słuchawki z zestawu działają ? Niektóre bolce są o trochę krótsze i przez to nie działają. Działają i po ich podłączeniu telefon jest w pełni funkcjonalny, natomiast po odłączeniu to już inna bajka Wysyłam go na gwarancję i mam nadzieję, że mi go przyjmą bo nie wiem czy to prawda ale słyszałem, że po samodzielnej zmianie obudowy gwarancja staje się nieważna, a ja tak właśnie uczyniłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts