lewas 0 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 zasilacz ma 18 m-cy gwarancji do niego wszystkie kable,karton itd. zasilacz ma odpinane kable,aktywne PCF efektywność ponad 87% cena 250zł+k.w. Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 cena 230zł+k.w. Link to post Share on other sites
game4you 47 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Miałem tego Volcano, też z gwarancją pudełkiem itp. Przez miesiąc nie chciał sie sprzedać na allegro.. z 249zł stopniowo schodziłem az doszedłem do 189zł i ktos kupił Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 niby poszedł na allegro 2 godziny temu za 230zł ale klient milczy więc czuje że nici z tego będą. dostałem kompa po siostrze(sam dobierałem elementy ) a teraz wyprowadza sie do anglii i stwierdziła że komp jej jest zbędny więc powoli wyprzedaje troch swojego troche jej i powoli składam nową maszyne.Myślałem że na tej zasiłce zarobi a tu du*a a przecież ten zasilacz niczym nieustępuje innym firmom w tej cenie ale obrywa sie marce za tandety z dolnej pułki typu modecom feel Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 sprzedane do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts