Skocz do zawartości

Zotac GTX 570 Synergy Edition - gwarancja do 10.2014r.

Recommended Posts

Witam.

Mam na sprzedaż kartę graficzną firmy ZOTAC, model GTX 570, wersja Synergy Edition (chłodzenie znane z GTX 480). Kartę kupiłem w październiku 2011r., tak więc gwarancja obowiązuje do października 2014r. (dokładną datę musiałbym sprawdzić na fakturze).

NAJWAŻNIEJSZA SPRAWA: nigdy nie wystąpił u mnie błąd typu "sterownik ekranu przestał odpowiadać, itp.". Karta jest w 100% sprawna, nigdy nie miałem z nią żadnych problemów, nie było żadnych artefaktów, nie była podkręcana, itp.

Ta wersja karty jest na pcb od GTX 580, posiada 2 wejścia zasilania: 8pin i 6 pin (wymaga dobrego zasilacza min. 500W).

Karta była regularnie przeczyszczana sprężonym powietrzem, a dzięki bardzo wydajnemu chłodzeniu, nagrzewała się do max. temp. 76 stopni C (po kilkugodzinnej grze w Far Cry 3). Temperatura w spoczynku to 34 stopnie C.

Wg mnie, w spoczynku karta jest niesłyszalna, a podczas obciążenia wydaje normalne odgłosy szumu powietrza (na pewno nie jest to odgłos startującego samolotu).

Na życzenie mogę przesłać screenshot'y z temperaturami.

Oczywiście istnienie możliwość odbioru osobistego na terenie Ząbek lub Warszawy.

W razie pytań lub wątpliwości proszę pisać maile lub dzwonić - 607 865 700.

Cena to 580zł do negocjacji.

Link do allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3536124380

Pozdrawiam i zapraszam do zakupu.

Edytowane przez sokol86
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...