benchmarkpl 17 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Weekend na benchmark.pl zaczynamy jak co tydzień od naszej zabawy w zgadywanki. Zapraszamy http://www.benchmark.pl/uploads/backend_img/konkurs12-sredni-blur.jpg Wszystkie komentarze pojawiają się na Forum. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Totalnie nie mam pojęcia co to może być. W głowie mam parę gier. Czy ta gra już wyszła? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wyszła, miałem 2 typy, mam nadzieję, że wybrałem dobrze Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Bo ja wiem...mam nadzieje,że dobrze wysłałem Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 oo ja wiem ja wiem nawet wiem która część bo poznaję po kolorystyce tygrysa normalnie "Counter Strike" w śród RTSów Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Kurcze chodzi mi pogłowie ta gra, grałem w nią, ale za nie czaję tytułu :oops: Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mi się wydaje, że odpowiedź jest bliżej, niż myślicie Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Mi się wydaje, że odpowiedź jest bliżej, niż myślicie nikt nigdy ci nie mówił "Pod Latarnią Najciemniej" Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 To jest: benchmark.pl totalna rozwałka A tak poważnie to nie wiem co to może być za gra Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 banał do kwadratu... albo do sześcianu nawet z resztą jedna z moich ulubionych gier Link to post Share on other sites
Szogun. 0 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Uwielbiam tą gierkę, głosik oddany Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dokładnie jak wyżej, wszyscy fani RTSów na pewno w nią grali, jedna z lepszych gier tego gatunku. Swoją drogą przydałaby się kontynuacja tego tytułu. Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 banał do n-ej, i po raz n-ty nie pamiętałem o weekendowej zgadywance zawsze w poniedziałek w pracy na nią wpadam, kiedy jest już za późno ehh Link to post Share on other sites
m_i_n 0 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Odp. konkursu jest nieprecyzyjna (a właściwie zbyt precyzyjna), tak, ten konkretny czołg jest w ToV, ale takiego screena można zrobić z każdej z części tej gry jaką się posiada - wystarczy grać na multi z kimś kto ma ToV i wybrał Ace Tigera w "customize your army". Innymi słowy, w każdej z 3 części CoHa można ujrzeć taki obraz. CoH jest tak skonstruowany że bez względu na to które się ma dodatki można grać z każdym innym graczem (poza trybami które są tylko w ToV, ale te stanowią mały odłam gier). Nie można oczywiście grać armiami z części której się nie ma, ale inny gracz owszem. Tak w zasadzie każdy ma dokładne te same pliki gry tylko odblokowane jest tylko to co kupiliśmy . Także uważam że powinniście akceptować samą odp Comapny of Heroes. Nie mam jakiegoś żalu czy coś, ale jeśli ktoś zna dobrze CoHa to pewno miał problem którą część podać. Link to post Share on other sites
tobcio12310 0 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ta gra na zdjeciu to Company of Heroes Tales of Valor czyli kompania braci chwala bohaterom mam 3 trzesci gralem przez neta i kampanie cala przeszlem Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no myśle że tym razem trafie tylko jedna rzecz chodzi mi po głowie czo to podstawka czy dodatek Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Właśnie tez sie zastanawialem ale wpisalem z dodatkiem Link to post Share on other sites
silvver 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no myśle że tym razem trafie tylko jedna rzecz chodzi mi po głowie czo to podstawka czy dodatek podstawa, na pewno może w końcu coś tu wygram Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A teraz to ja nie mam pojęcia co to... Link to post Share on other sites
XaRaDaS 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kurcze grałem w tą grę, tylko teraz mi tytuł z głowy uciekł. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 silver, na pewno? Myslisz ze nie zalicza mi z dodatkiem? Musialbym odnalezc gdzies a gre i odpalic to moze bym zobaczyl ale nie chce mi sie ;P Link to post Share on other sites
silvver 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 silver, na pewno? Myslisz ze nie zalicza mi z dodatkiem? Musialbym odnalezc gdzies a gre i odpalic to moze bym zobaczyl ale nie chce mi sie ;P na 100% jest to podstawa, pamiętam tą misje (po minimapie można łatwo poznać która to ) a w dodatku nie było takiej. A czy uznają jak wpiszesz dodatek - wydaje mi się, że tak Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wlasnie nie moglems sobie przypomniec czy taka misja byla w dodatku czy nie, a dosc dawno gralem. No nic, chocbym dobrze wpisal to pewnie by mnie nie wylosowali Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Epicka strategia!!!!!!!!!!!!!!!! kocham tą grę Link to post Share on other sites
Maxord 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Poddaję się. Od godziny szukam tej gry i nic. :help: Link to post Share on other sites
Recommended Posts