kopec23 10 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam!Proszę o wycenę laptopa HP dv6-6050ew. Nie będę się rozpisywał odnośnie jego specyfikacji, ponieważ wszystko jest ładnie opisane tutaj: KLIK.Posiadam go od trochę ponad 2 lata, wizualnie wygląda bardzo dobrze (jeśli będzie taka potrzeba to jutro zrobię zdjęcia), mam do niego oryginalny karton, ładowarkę i kartę TV wraz z osprzętem. Niestety zestaw nie jest kompletny, ponieważ brakuje baterii. Bardzo istotny dla wyceny jest fakt, iż laptop nie działa. Niestety dzisiaj jego dysk wyzionął ducha, cała reszta podzespołów jest sprawna. Osobiście nie mam pojęcia za ile mogę go sprzedać, więc jak sądzicie, ile może być warty ten HPek? Czy warto przed sprzedażą wymieniać dysk? Pozdrawiam Kopeć Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez kopec23 Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiem placki 37 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeśli nie masz systemu operacyjnego, sterowników i biorąc pod uwagę to że nie ma dysku i baterii to wydaje mi się że 1200 zł max przy "dobrych wiatrach". Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Lubiem placki Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 System operacyjny oczywiście jest - Windows 7 Home Premium 64bit, w sumie nawet nie wiem czemu o tym nie wspomniałem, mam nawet oryginalne płytki HP do odzyskiwania systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts