dodo 20732 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Waga mi odpowiada, jedyne co jeszcze bym dodał do większy opór na gałkach. Ma wyjść nowa wersja Elita w tym roku - plotki. Szukam właśnie jakiegoś soudbara, zdarza mi się grać bez słuchawek, dźwięk z TV jest bardzo płaski (jak we większości TV) Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Jest jeszcze Forza i wiele innych. Zgłaszam się Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 pad od PS4 przy tym wygląda jak tandetna zabawka. Mój ma prawie rok i wystarczy go mocniej ścisnąć to zaczyna trzeszczeć, zgrzytać jakby się miał zaraz rozlecieć, gdzie w takim padzie od XB360 który mam już ~5 lat nic nie słychać. Już nie mogę się doczekać na Kingdom Come: Deliverance, Znam wady tej gry, ale mimo wszystko zapowiada się świetna zabawa. Miałem brać na PS4 ale chyba wstrzymam się do czasu kupna XBX, którego planuję nabyć za kilka miesięcy i który będzie moją główną platformą do pykania Peceta raczej pogonię całkowicie bo i tak nie ma z niego pożytku a obecnie służy mi tylko do neta... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 XBX, którego planuję nabyć za kilka miesięcy i który będzie moją główną platformą do pykania Peceta raczej pogonię całkowicie bo i tak nie ma z niego pożytku a obecnie służy mi tylko do neta... Dokładnie jak w moim przypadku. Kup jakiegoś laptopa do internetu o ile jeszcze nie posiadasz i po problemie. Musisz tylko pamiętać, że nie wszystkie gry są dostępne na konsolę, ale akurat Ty zapewne o tym wiesz Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Właśnie z tego powodu się trochę waham bo szkoda mi głównie klasycznych rpegów pokroju Pillarsy, Tyranny, Torment itd. a także pierwszego Wiesława Dla nich w głównej mierze trzymam jeszcze peceta. Więc jeśli brałbym jakiegoś lapka (obecnie nie posiadam żadnego) to zapewne nieco mocniejszego niż taki typowo do neta, żeby w/w tytuły były grywalne w przyzwoitej jakości Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Też mam podobny dylemat. Gram na padzie pod tv, czy to na pc, czy konsoli. Już od dawna myślę o sprzedaży kompa, ale szkoda mi wszystkich gier co mam na steam, origin, uplay... Z perspektywy czasu mogę śmiało stwierdzić, że kupno pc pod gry w czasie, gdy wychodziły nowe konsole było błędem. W sumie staram się teraz kupować gry na konsole i je odsprzedawać, a na pc zostawiać same perełki. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Sir R Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Gra ktoś może w Monster Hunter World? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Grałem w demo na PS4 i kompletnie nie moja bajka. Za bardzo to mangowe, śmierdzi "skośnookimi" na kilometr a ja mam na takie gry uczulenie. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Ja ogólnie tez, ale MH to wyjątek jeszcze z czasów PSP u mnie. Sentyment mam do tej marki a sama gra jest całkiem zacna Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Obecnie chcę ograć Forza Horizon 3 w oczekiwaniu na Kingdom Come, FC5, God of War (dokładnie w tej kolejności) Na razie mam grania przynajmniej do połowy maja Może i ogram Monster Hunter World z braku laku na wakacjach, wtedy zazwyczaj nic nowego nie wychodzi, więc można grać w to, na co nie było czasu, ochoty. E// Panowie, często się Wam zdarzają freezy gier na xox? Dziś moja córka grała w Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, podczas dość sporej "zawieruchy" gra się zawiesiła na kilka sekund Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Mój młody jak gra w tą samą grę to również się zdarza. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Jak ktoś chętny na Tekkena 7 (kupiony wczoraj) to zapraszam na PW - przeszedłem co miałem przejść i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Ja to wsiąkłem w Monster Huntera Cytuj Link to post Share on other sites
DeltaWorld 408 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Jaką grę polecicie Panowie i Panie do nauki grania na padzie? Obecnie FH3 mam, ograłem, w kolejce czeka jeszcze FH(pierwsza część) ale jak wiadomo są to wyścigi... Próbowałem coś Fortnite (z 3 meczyki), ale to była przesada rzucić się na grubą wodę - od razu do multi - trochę smutno być mięsem armatnim (swoją drogą na PC też nim jestem ale trochę jednak pożyję ) RPG? Wiedźmin3? #JakŻyć? Edytowane 5 Lutego 2018 przez DeltaWorld Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dodo, na tekkena jak najbardziej, planuje zakup na weekend. Wczoraj zacząłem grać w Unravel, jest dostępnyla w EA Access. Zadziwiające jak dorosły facet potrafi rozpływać się przy przygodowej platformówce 2.5D, oprawa graficzna przepiękna, świetne animacje i gameplay, na TV z HDR byłaby petarda graficzna. Polecam tego ludka z czerwonej włóczki. Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Kiedy załączyłem Unravel miałem mieszanie uczucia i nie wróciłem do niego... Serio jest czego żałować? Dużo osób zachwala więc albo ja jestem zbyt wybredny albo typ gry totalnie nie dla mnie. Jedyne co to jak załączyłem to moja kobieta z uśmiechem na twarzy wyrzuciła "Jaaaaki zaj'''isty!!" Ale jak dałem jej pograć to jak zwykle tekst - "ja tam nie umiem..." 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 planuje zakup Mam w giełdzie wystawionego za 150 z kurierem DPD w cenie Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Witam, mam dekoder nc+ podłączony pod konsole i potem wszystko do telewizora. Problem mam taki ze jak telewizor się sam wyłączy po czasie to XO działa cały czas. Nawet jak ma opcje wyłączenia po godzinie. Bez dekodera wyłączała się sama bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Próbowałeś w dekoderze włączyć funkcję CEC Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Chyba nie mam takiej funkcji , dekoder to chyba stary turbo dekoder clra Właśnie się upewniłem że mój nie ma tej funkcji . Edytowane 6 Lutego 2018 przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Jeśli Twój dekoder nie obsługuję HDMI CEC, to może masz wyłączanie po jakimś czasie bezczynności? Teraz NC+ wymienia za darmo dekodery (te stare) na nowe modele, może warto się zainteresować? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Dekoder się wyłącza sam np po 2 godzinach . Zainteresuje się wymianą dekodera , dzięki za informacje . Podłączyłem tak bo w kinie domowym mam tylko jedno wejście optyczne i albo konsola , albo dekoder . Ewentualnie kupię coś takiego http://allegro.pl/rozdzielacz-optyczny-toslink-1-x-2-spdif-i7120290471.html i rozdzielę konsolę z dekoderem . W tv toslink niestety przesyła dźwięk tylko w formacie 2.0 . Po analizie oferty zmieniał dekodera nie będę , w sumie nie wiele lepszy , a każą płacić 5 zeta miesięcznie . Poczekam ,aż mi wreszcie padnie i niech wymieniają za darmo Edytowane 7 Lutego 2018 przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Myślałem, że nie lubię Forzy Motorsport z uwagi na model jazdy, od czasu do czasu pogrywałem w Horizon ( nie jestem jednak fanem open world bez względu na formę) Dziś kupiłem Motorsport 7 i nie mogę wyjść z podziwu, gra wygląda cudownie, do tego mamy 60fps a po chwili w ustawieniach model jazdy jest genialny. Brakuje mi trochę licencji z starych GT, tu mamy jedynie wyścig za wyścigiem w trybie kariery. Nie można mieć wszystkiego, fun z jazdy ogromny, polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Mnie znów PUBG wciągnął niesamowicie,właśnie skończyłem i idę w kimę.Dobrze że jutro wolne. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 PUBG Grałem trochę na PC, meh. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts