Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] XBOX ONE

Recommended Posts

To fakt, obecnie aby w coś sensownie pograć na PC trzeba mieć 5 tysięcy. 

Niedawno wyszedł patch do HZ3, dodający 4K. Zobaczyłem, że chodzi w 4K ale w 30pfs i się wkużyłem, myślałem, że obecnie gra chodzi w 60 a przecież tak nie jest. Na pewne rzeczy nie zwracam uwagi, niektórych nie widać.

Ile zajęło wam przestawienie się z myszki i klawy na pada w grach ?

Od sierpnia gram głównie na konsolach - początki były ciężkie, obecnie zero dyskomfortu. Dotyczy to jednak singla. Do grania po sieci na pewno nadal się nie nadaję, ale z drugiej strony zbytnio nie nadawałem się również na PC.

chyba wpadłem po uszy w konsolowe granie, a sama Forza miód malina, w weekend będzie co robić.

U mnie się zaczęło od FH3 :D 

• Popieram 2

4K ale w 30pfs i się wkużyłem, myślałem, że obecnie gra chodzi w 60 a przecież tak nie jest. Na pewne rzeczy nie zwracam uwagi, niektórych nie widać.

I to się nazywa dobrze zrobiony tytuł, nie zobaczysz tak naprawdę tych 30fps tak jak na PC, jak nie ma dropów klatek to gra jest plynna.

Niestety niektóre tytuły są odczuwalne dla konsoli, np: Rise of the Tomb Raider - znakomita gra w szczególności na padzie ale widoczne były ścięcia i dość mocno mnie to wkurzało.

No cóż, dzisiejsze TV to zasadniczo komputery AiO z dziwacznymi OS'ami. Pewnie coś mu się przycieło i hard reset to poprawił - nic nadzwyczajnego. Ale jest to jedna z przyczyn przez które omijam telewizory jeśli chodzi o konsole. Dobrze, że jednak wszystko jest ok.

P.S. Kiedy jakaś wspólna gra Panowie?

Ja mam trochę jak Nowaj, grywam w single (najlepiej RPGi)

Do FPSów na padzie po sieci, to by mi chyba cierpliwości brakło.

Z ciekawości ściągnąłem BF1, wieczorem zobaczę jak mnie będą masakrować  :rotfl: 

BTW, byle do 13 lutego i będę rycerzę :wariat:

Już nie mogę się doczekać na Kingdom Come: Deliverance, Znam wady tej gry, ale mimo wszystko zapowiada się świetna zabawa.

Gra bez żadnych mikro płatności, płatnych DLC, super.

P.S. Jak Pad elite?

Po względem wykonania, materiałów jest świetny, nawet moja kobieta stwierdziła, że pad od PS4 przy tym wygląda jak tandetna zabawka. Opcje  personalizacji, BAJKA! Działanie analogów, spustów idealne.

Jedyną wadą jest jego waga, jest naprawdę cholernie ciężki:

elite 342 g

zwykły 279 g

od ps4 220 g

mx master 2s 149 g %-)