mkforever1 1029 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Witam, tak jak w temacie, zainteresowany jestem zakupem bocznego panela z oknem w kolorze białym do obudowy Define R4 - najlepiej aby panel był nowy, może być używany ale w idealnym stanie wizualnym. Jestem w stanie zaoferować ok. 100zł za panel nowy +kw i 100zł z kw za panel używany - nowy czarny panel z oknem to koszt ok. 60zł - z racji małej dostępności wersji białej oferuję wyższą kwotę. Witam ponownie. Dodatkowo mogę dołożyć nieodpłatnie mój panel (idealny wizualnie) dla osoby która zdecyduje się sprzedać panel z oknem. Edytowane 1 Września 2013 przez mkforever1 Cytuj Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 150zł za nowy z kw. Moje ostatnie słowo :-) jeśli nikt się nie skusi będę musiał albo malować czarny albo ciąć mój. Cytuj Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Temat dalej aktualny niestety... Może ktoś wie gdzie taki panel można nabyć. Pytałem w Cooling.pl, Morele, Komputronik, Angela itp. Może być też sklep zagraniczny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts