szejkxx 1 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Szukam:- jakiegoś SSD w granicach 60GB-90GB, niekoniecznie bardzo szybkiego, może być średnia półka- sanek dla dysku 3,5" aby go umieścić w slocie 5,25"- przejściówki z zasilania sata na molexNajlepiej od jednej osoby. Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Do jakiej kwoty szukasz ? Cytuj Link to post Share on other sites
Cleaner_1980 267 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Najlepiej od jednej osoby. czy to znaczy, że ma być używany i jest to oferta kupna?Czy raczej oczekujesz propozycji z Naszej strony zawierającej odnośnik do jednego sprzedawcy? Cytuj Link to post Share on other sites
szejkxx 1 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 W mojej ocenie logiczne jest to, ze chcialbym kupic te czesci, zreszta gdyby tak nie bylo to czy umiescilbym ten temat w tym dziale?Gdybym szukal nowego dysku to dodatki kupilbym od razu w sklepie. A tak moze komus to lezy i chcialby odsprzedac? Co do kwoty - nie mam zadnej ustalonej, czekam na propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
Cleaner_1980 267 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mój błąd, nie zauważyłem, że jest to w dziale "kupię", na temat trafiłem bezpośrednio z głównej strony, ale przynajmniej mamy wszystko wyjaśnione Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts