Skocz do zawartości

[MULTI] Titanfall - seria

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      0
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Jest trochę urozmaicenia :) Nowe 3 mapy w tym jedna swampland gdzie zamiast po ścianach biegamy i skaczemy po drzewach luz z jednego na drugie :) Kilka dupereli do kart i sprzętu wprowadzili :)
Odnośnie samego season pass'a wypowiem się cytując takie o to zdanie

PAX East studio Respawn Entertainment potwierdziło również wcześniejsze doniesienia, mówiące o darmowych nowych trybach. Pierwszym z nich będzie zmodyfikowana wersja Last Titan Standing przeznaczona dla zmagań 2 vs. 2. (...) płatna przepustka sezonowa zagwarantuje tylko nowe mapy, a pozostałe elementy będą dostępne za darmo dla wszystkich graczy.

Nikt Cię do niego nie przekona, tylko sam możesz to zrobić grając w niego (zawsze jest to ryzyko że tytuł jednak Ci nie podejdzie). Od momentu wejścia dodatku, praktycznie poświęcam 15-20godzin tygodniowo na TF'a :) mi zapewnia odpowiednią zbalansowaną ilość zabawy, natężenia akcji i nerwów (gdy ginę za dużo), przewiduję że do końca tego roku na pewno dogram jeszcze z 300-400 godzin :)

[Edek]

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/titanfall-gra-pc-walka-o-flage-lowca-pilotow-wycofane.html

Edytowane przez sajmon154
  • 2 tygodnie później...

Ja mam. Jak juz kilka postów wyżej pisałem ,DLC daje "3 mapy w tym jedna swampland gdzie zamiast po ścianach biegamy i skaczemy po drzewach luz z jednego na drugie :) Kilka dupereli do kart i sprzętu wprowadzili :)" wszelkie nowe tryby gry itd będą dostępne także w podstawce. DLC będą wprowadzać tylko nowe mapy, sprzęt i karty z nimi związane.

Jak dla mnie jest godne uwagi, na mapach w dżungli zwiększa się jeszcze bardziej dynamika gry :)  pełno drzew i obiektów które utrudniają prowadzenie skutecznej walki tytanem, trzeba się wysilić nad dynamiką ruchu i strategią naszego postępowania :)  poza tym 23 zł za dlc na allegro to "grosz" a i cały season pass można tam wyrwać za mniej jak 70 zł co za 3 dlc w sumie jest bardzo małą kwotą. 

No problemo :)  Po dzisiaj mogę jeszcze dodać że można robić jazdy typu , hop na drzewa z liny potem zawieszasz się wysoko i prujesz do każdego nadbiegającego a jak tytan wlezie to skaczesz na niego, jak Cie zauważą to wracasz na drzewa albo najbliższe zabudowania :) Dziś chyba mi rekord poszedł bo w ciagu jednej mapy 11 tytanów rozwaliłem (właśnie w ten sposób -nowo odkryty dla mnie inni pewnie już tak działają).

Na teraz, nie wiem czy to jest jeszcze opłacalne, nadal nie łatają optymalizacji, Titanfall II już zapowiedziany, za niecałe 5 miesięcy będzie Evolve. Ja w tym momencie gdybym nie miał nie kupił bym pełnego zestawu, podstawkę do 70 zł tak ale bez dlc może bym brał.

• 2 tygodnie później...

Hej, gra ktos jeszcze w Titanfalla? Wczoraj zagralem 3 gry i w kazdej byla przynajmniej jedna osoba z wall hackiem :( i to jeszcze Ci najprymitywniejsi, ktorzy celuja do Ciebie przez sciane i idealnie trzymaja na Tobie celownik mimo ze nie mieli prawa Cie widziec.

Edytowane przez bossk