CmNPL 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam kupiłem klucz do gry Battlefield Bad Company 2 na tej aukcji http://allegro.pl/battlefield-bad-company-2-cd-key-i3481715380.html Sprzedawca wysłał mi klucz wzięty żywcem z google/keylogera. I zaparte twierdzi, że klucz nie jest do Origin. Tylko podczas instalacji gry się go wpisuje. Więc instaluje gre z nośnika iso i wybieram aktywacja przez internet (bo płyty fizycznie nie posiadam). Podczas tej aktywacji piszę mi że klucz jest zły ( no bo jak może być dobry jak z tym kluczem w Google jest z 200 tematów na różnych forach. Co najlepiej w tej sytuacji zrobić zaznaczam, że kupiłem klucz poprzez payU. Wiem, ze kwota jest mała, ale raczej chodzi o to by już innych nie oszukał i miał nauczę na przyszłość. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Pozostaje ci zgłosić allegro fakt, że sprzedaje nielegalne klucze oraz wystawić komentarz negatywny (może mu konto zablokują). Cytuj Link to post Share on other sites
CmNPL 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 A co dalej? Jeżeli on w rewanżu także wystawi negatywny komentarz? Mogę coś zrobić, żeby znikł z mojego konta allegro? Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś to allegro, w polandi nie wolno wystawiać komentarza negatywnego ponieważ burak wystawi w odwecie Cytuj Link to post Share on other sites
kocur87 22 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 odwetowe negatywy są tępione przez allegro. jak ci takowego wystawi też to zgłoś, tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 bad company 2 musisz zainstalować przez origin, innej opcji nie ma, koles wciska kit wystaw negatyw i zapewne dostaniesz negatyw a koles znowu zalozy sobie nowe konto i bedzie czysty tak to jest w naszym demokratycznym, wolnym kraju Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts