f0ndess 0 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, dzisiaj kurier wręczył mi Sennheiser PC 330 do rąk.Mam problem bo nie wiem na jakiej karcie dźwiękowej będzie lepszy dźwięk. Zintegrowana dźwiękówka od AsRock P67 Pro 3 czy zewnętrzna karta dźwiękowa od SteelSeries.Narazie nie mam pieniędzy na nową kartę dźwiękową wiec przez jakiś czas musze na któreś z tych grac. Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Nie prościej podłączyć, przetestować i samemu zdecydować ? O gustach się nie decyduje. Tobie będzie się podobał dźwięk na zintegrowanej, a komuś innemu na osobnej. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 nie wiem czy to coś dodawane do siberi gra lepiej niż integra.. ale jak @UP. Podłącz pod oba i zobacz czy widzisz różnice Cytuj Link to post Share on other sites
f0ndess 0 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Według mnie na karcie od siberii jest płaski dźwięk ale i tak kupuje za jakiś czas dźwiękówkę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts