joy11 0 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mam nadzieje że w dobrym dziale pisze. Witam piszę w imieniu mojego kolegi który kiedyś kupił notka LG i teraz ma kłopot bo siada w nim coraz więcej rzeczy nie było by kłopotu gdyby miał gwarancje LG bo dowód zakupu to nie jest problem. Chociaż też go nie ma.... ale jak napisałem to da się zrobić, a więc do sedna. 1. Może dać ktoś skan jak wygląda k. gwarancyjna LG do notka ? Bo jak nie jest jakiś wyjątkowy to może mi się uda ze swoich dobrać mu coś. 2. Czy ktoś posiada PUSTĄ k. gwarancyjną LG ew. z pieczątką ale bez numerów ser. i chciałby ją odsprzedać za jakieś rozsądne pieniądze. (dogadalibyśmy się na tel.) Sprawa jest dość pilna bo niedługo wychodzi 2 lata od zakupu. Jak by się ktoś pytał dlaczego nie ma k. gwaran., no cóż życie piszę najlepsze scenariusze, a w tym wypadku rozwód napisał kolejny i tak cud że ma tego lapka Interesują mnie tylko odpowiedzi w tym temacie osób, które daną gwarancje posiadają, wszystkie porady typu "niezgodność towaru z ....." proszę darować szkoda klawiatury. Serwis LG nie przyjmie też lapka bez tej karty :-/ więc jest duża potrzeba. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A nie taniej i prościej wyjdzie naprawa we własnym zakresie? Co to za lapek LG? Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 mam taką karte od monitora ale jedyne co jest na blankiecie to pieczątka sklepu a skan też nic ci nieda bo na tych blankietach LG są naklejki z hologramem a tego niepodrobisz Link to post Share on other sites
joy11 0 Napisano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie taniej ponieważ matryca jest uszkodzana/ przegrzewa się / grafika sypie artefaktami czyli pełen komplet Na karcie gwarancyjnej musi pisać notebook tak też miał kolega- i żadne podróbki nie wchodzą pod uwagę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts