jogin211 1 Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 zintegrowałem SP3, sterowniki do laptopka, odchudziłem z języków. wszystko cacy do momentu podania CD KEY. kod z płytki, ktorej uzylem do tworzenia nie działa. system jest orginalny (bez zartów) utknąłem pomocy.. uzywam tego nLite w wersji 1.4.9.1 pod Windowsem7 czytalem ze problemy moga wystepowac do wersji 1.4.5 bo dalej juz były poprawione. Cytuj Link to post Share on other sites
Matuzalem 0 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 "Zmarnuj" jeszcze jedną płytę dodając klucz do instalki. PS. Jakoś nigdy nie miałem przekonania do robienia obrazów w innym niż dedykowane środowisku - nawet jeżeli tu i tam zarzekano się, że program działa bez błędów. Cytuj Link to post Share on other sites
hombre18 0 Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Hmm czasami się tak zdarza, skontaktuj się Microsoftem. Lub ściągnij z torrenta obraz win z sp3. Może to rozwiąże problem. Druga sprawa czy jesteś pewny tej płyty z której robiłeś obraz pod nlite. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts