baran 1 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam, planuję w końcu wymienić moją maszynę i MUSZĘ przerzucić wszystkie dane i programy na nowy komputer. Póki co mój plan jest taki: obraz dysku -> nowy komputer -> naprawa windows Na jednej maszynie WinXp Sp2 Pro, na drugiej WinXp Sp3 Pro/Vista, to zależy gdzie łatwiej Czy jest jakiś ładny sposób załatwienia tego? Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ocster backup ja tego używam, ale nie wiem czy będzie dla ciebie odpowiedni. Cytuj Link to post Share on other sites
reenstix 12 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak będziesz miał nowego kompa to tylko i wyłącznie świeża instalka windows - chyba, że chcesz się męczyć z BSODami i innymi dziwnymi komunikatami. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts