IdeaArt 0 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam mam do was wazne pytanie od kilka lat zajmuje sie grafika a jako iz wlasnie skonczylem 16 lat i moge juz zarabiac chcialbym na powaznie zrobic cos w tym kierunku. I tu jest moje pytanie jak zaczac czy oplaca sie zakladac nowy kanal na YT jaka nazwe wybrac dla tej jakby dzialalnosci cos z imieniem lub nazwiskiem czy cos bardziej wyszukanego jaki styl kolorystyka itp. Oczywiscie niechce zebyscie robili to zamnie tylko pomogli Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Pierwsze pytanie jaką grafiką się zajmujesz?. A co do kanału na youtube to raczej marny pomysł bo na youtube jest masa ludzi co mają na pewno więcej doświadczenia od cb więc tutki by odpadały jak byś zajmował się animacją to pewny sukces ale jedynie na scenie zagranicznej bo w Polsce jedynie minecraft i gry. A do tego z youtube to jakiś kokosów nie będziesz miał. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez bigipl Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie wiem czym dokładnie się zajmowałeś, ale fajną sprawą do własnej promocji, oraz poznania ciekawych ludzi jest pokazywanie swoich prac na wszelkich serwisach temu poświęconych np: digart.pl, deviantart.com, ef.art.pl, variart.org, renderosity.com, innertraveler.com itd. itp. Cytuj Link to post Share on other sites
IdeaArt 0 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Grafika 2d webdesign i identyfikacja wizualna YouTube przyda mi sie jako potrfolio tak jak robi to Flew i Ali oczywiscie speed art nie beda po polsku tylko po angielsku ale btw. Nie moge wymyslic nazwy macie jakis pomysl uzyc imienia i nazwiska czy czegos bardziej wyszukanego Cytuj Link to post Share on other sites
andrzej12 5 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 IdeaArt nie może być? Możesz też dać na początek swój nick, ewentualnie nazwisko. Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 @up niestety nie http://www.ideaart.pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jeśli chcesz zarobić na czymś innym niż youtube to musisz mieć na tubie swoje imię i nazwisko. Ale dane jak imię,nazwisko i nick można później zmienić. Cytuj Link to post Share on other sites
IdeaArt 0 Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Dobra mam kilka pomyslow odnosnie nicku SenseArt WaveDesign LightArts ReflectArts co wybrac macie jeszcze jakies pomysly? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts