Bulis 1 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 To jest już mój kolejny temat w podobnej sprawie jako ja sie nie znam na laptopach Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy ten oto laptop jest wart ceny, którą żąda za nie go sprzedający : http://tablica.pl/oferta/hp-2510-sprawny-gotowy-do-pracy-ID2Sxkb.html Chciałbym, aby ktos mi napisał czy ten laptop nada mi się do muzyki i do przeglądanie internetu ? Dodatkowo czy opłaca brać tego laptopa za tą cene czy znajdę coś lepszego ? Mój budżet wynosi około 700 zł.. Jakby ktoś miał coś interesującego w tej cenie niech pisze Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 za 700 na pewno coś lepszego znajdziesz, ogólnie lapek nie jest zły ale poszukać zawsze można. Ostatnio sprzedałem za 700zł dell studio 1555 na C2D 3GB ramu i grafika z 512 mb HD 4570 i licencja Visty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts