benchmark91 1 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam! kupiłem w tamtym tygodniu gre Medal Od Honor Warfighter za 56zł, wszystko super cieszyłem sie ze zagram , jako ze pracuje poza krajem zabrałem płyte do siebie do Anglii tam gdzie mam swój PC. wszystko fajnie zaczynam instalacje a tu PROBLEM przy 25% instalacji po prostu staje i wyskakuję bład sektora (nienaprawialny ) ... próbowałem zrobić obraz płyty ale tez sie nie da... skopiować na dysk tym bardziej... co mam teraz zrobic? po to kupiłem gre z płyta by nie czekac ( jak teraz pisze 21h by pobrac gre z serwerów EA... ) Link to post Share on other sites
Banjo 123 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeżeli kupowałeś w sklepie to poproś o wymianę, jeżeli od osoby prywatnej to lipa. Ja tak miałem z Postal 2 z jakieś gazetki z grami. Napisałem do nich i wysłałem im to, trochę czekałem ale przysłali nowy CD. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Banjo 1 Link to post Share on other sites
benchmark91 1 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) kupiłem w sklepie w PL. OK tylko problemem jest właśnie to ze od sklepu dzieli mnie 2500 km ... EA raczej nie pomoże? Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Igorrodz otrografia Link to post Share on other sites
Banjo 123 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie mam pojęcia, lecz jeżeli masz możliwość pobrania tego z ich serwerów, to raczej oni będą mieli to gdzieś. Mogę się mylić, musiałbyś do nich napisać. 1 Link to post Share on other sites
benchmark91 1 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 kurde, czy ta płyta przechodzi jakieś gówniane testy przed wpakowaniem do pudełka? Link to post Share on other sites
makabrax 229 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) jak napiszesz to EA to pewnie będą zdziwieni że ktoś używa jeszcze płyt i jak mam być szczery to raczej te płyty nie są sprawdzane, często zdarza mi się że płyty z grami, czy też płyty z czasopism są nieczytelne lub bardzo trudno czytelne, jednakże te same płyty na innych czytnikach ruszają bez problemu no ale tak serio, MoH jest przecież na Originie i tam go zapewne już zarejestrowałeś, więc w czym jest problem aby zwyczajnie go ściągnąć? Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez makabrax Link to post Share on other sites
Banjo 123 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Słabe łącze może być problemem. Link to post Share on other sites
Tomasz_lc 103 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A testowałeś na innym komputerze? Może z napędem jest coś nie tak... A tak poza tym to włącz ściągaine przed spaniem Link to post Share on other sites
benchmark91 1 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 tak testowałem na 3 rożnych napędach.. w sumie tak ale jednak instalacja z płyty zajęła by kilkanaście minut a tutaj kilkanaście godzin do pobrania Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 tak testowałem na 3 rożnych napędach..I nie działało czy działało? Jak nie to pozostaje CI albo oddać płytę do sklepu i prosić o jej wymianę albo pobrać oryginalną wersję gry z serwerów. Innej rady nie ma. Link to post Share on other sites
Recommended Posts