Skocz do zawartości

A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB

Recommended Posts

Zakupiłem dzisiaj mysz za 120zł w media może powiecie czy to dobry wybór czy za te pieniądze mogłem kupic cos lepszego :D

A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB Edytowane przez Sezam

Pixart nie jest taki słaby, ale dawanie za mysz z nim 120zł to totalna pomyłka. Jeszcze jakościowo ta mysz też nie zachwyca, konkuruje z przedziałem do 50zł.

Nie zauważyłem jakiejś innej dokładności niż w starej Nadze

Naga też nie błyszczy pod tym względem :rotfl:

Prawda jest taka, że część graczy nie zauważy różnicy w sensorze, a druga część będzie przeklinać taką mysz i nie będzie w stanie na niej grać.

Fakt faktem ta mysz jest warta kilkanaście złotych, kropka.

Kupują to coś tylko dla oprogramowania, mysz jest nic nie warta ale no skilowcy muszą sobie jakoś radzić w fpsach.Skrypty, skrypty i jeszcze raz skrypty tylko dlatego to coś jest chętnie kupowane.

Żaden progejmer nie używa niczego takiego... 

Zakupiłem dzisiaj mysz za 120zł w media może powiecie czy to dobry wybór czy za te pieniądze mogłem kupic cos lepszego :D

A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB

Gościu chciał chyba pochwalić się jaką to fajną myszkę kupił za równie fajną cenę, a Wy go zjechaliście :D LOL

Innego sensu w jego pytaniu nie widzę? Po to jest forum by pytać a nie błądzić ;)

Edytowane przez willis81

Sry, ale tu się z wami nie zgodzę, że skrypty są bezużyteczne - grałem w wowa przez 6 lat po 4-5h dziennie w gildiach hardcore pvp i tam właśnie liczy się najbardziej opanowanie macr i bindów bez nich nawet nie warto wchodzić na areny, czy battlegroundy ( pola walki ), gdyż gracze zdążą Cię wykaszanić 2 razy zanim ty wgl zareagujesz.

Macra a scrypt no recoil no spread to różnica to drugie to po prostu frajerstwo ( imho ) ot taka różnica...

Za AH są bany za to go**o nie na ( BF, MOHW bo w COD to trochę inaczej )...

Macra ( nie macie :-P ) z tel piszę, sorki.

Macra nie macie sry klikam z tele.

Edytowane przez Neilipryde
  • Popieram 1