Sezam 8 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Zakupiłem dzisiaj mysz za 120zł w media może powiecie czy to dobry wybór czy za te pieniądze mogłem kupic cos lepszego A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Sezam Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB Zakupiłem dzisiaj mysz za 120zł Mysz jest warta 30zł... Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Mysza jest na V-Tracku i to już samo w sobie obniża jej wartość. Drożej jej nie można było znaleźć ? Nawet w Komputroniku jest poniżej 100 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
EXiLV7 1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Hmm , posiadam V5 i jest całkiem , całkiem w BF dużo daje seria 3x fire (II) po 2. fajni wygląda : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Co po wyglądzie jak ma kiepski sensor ? Mysz ma dobrze leżeć w dłoni i być precyzyjna. Wygląd to jest daleko w tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
EXiLV7 1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie zauważyłem jakiejś innej dokładności niż w starej Nadze , a po za tym ma dobre oprogramowanie . Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Pixart nie jest taki słaby, ale dawanie za mysz z nim 120zł to totalna pomyłka. Jeszcze jakościowo ta mysz też nie zachwyca, konkuruje z przedziałem do 50zł. Nie zauważyłem jakiejś innej dokładności niż w starej Nadze Naga też nie błyszczy pod tym względem Prawda jest taka, że część graczy nie zauważy różnicy w sensorze, a druga część będzie przeklinać taką mysz i nie będzie w stanie na niej grać. Fakt faktem ta mysz jest warta kilkanaście złotych, kropka. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Dlatego też w normalnych sklepach kosztuje koło 70 zł Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Pawel7 Cytuj Link to post Share on other sites
EXiLV7 1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja dałem 82 zł ;p Co do sensora , podobno jest wspaniały a niektórzy mówią , że to V-Track. Tak jak mówie , pomiędzy nagą a V5 nie zauważyłem różnicy poza tym , że V5 lepiej mi leży w dłoni + ma lepsze oprogramowanie . Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki... Mi się podoba widze ogromną różnice jak wcześniej moze przepłaciłem ale trudno Cytuj Link to post Share on other sites
Neilipryde 5 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Kupują to coś tylko dla oprogramowania, mysz jest nic nie warta ale no skilowcy muszą sobie jakoś radzić w fpsach.Skrypty, skrypty i jeszcze raz skrypty tylko dlatego to coś jest chętnie kupowane. Cytuj Link to post Share on other sites
EXiLV7 1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Skrypty dużo ułatwiają dla PRO gamer'ów , jeżeli chcesz to możemy zagrać w BF , wg. te skrypty nic nie dają . Kupiłem tą mysz dla 3x Burst , który zabija po 1 seri z +300m +/- 10ammo. Po 2 oporgramowanie pozwala na zbindowanie klawiszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Kupują to coś tylko dla oprogramowania, mysz jest nic nie warta ale no skilowcy muszą sobie jakoś radzić w fpsach.Skrypty, skrypty i jeszcze raz skrypty tylko dlatego to coś jest chętnie kupowane. Żaden progejmer nie używa niczego takiego... Cytuj Link to post Share on other sites
willis81 42 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Zakupiłem dzisiaj mysz za 120zł w media może powiecie czy to dobry wybór czy za te pieniądze mogłem kupic cos lepszego A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7 USB Gościu chciał chyba pochwalić się jaką to fajną myszkę kupił za równie fajną cenę, a Wy go zjechaliście LOL Innego sensu w jego pytaniu nie widzę? Po to jest forum by pytać a nie błądzić Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez willis81 Cytuj Link to post Share on other sites
EXiLV7 1 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Też racja , a mi chodzi o to , że oprogramowanie dużo ułatwia mi rozgrywkę ( umila ) , więc po co spiny . Po 2. Staż w BF mam 300h+ a staty też bardzo dobre , w porównaniu do setek w top. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nie ma żadnej spiny, po prostu ten przycisk to tylko bajer... Po 2. Staż w BF mam 300h+ a staty też bardzo dobre , w porównaniu do setek w top. To casualowa i randomowa gra jest... PROgejmerów tam nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
adamekksi 28 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Sry, ale tu się z wami nie zgodzę, że skrypty są bezużyteczne - grałem w wowa przez 6 lat po 4-5h dziennie w gildiach hardcore pvp i tam właśnie liczy się najbardziej opanowanie macr i bindów bez nich nawet nie warto wchodzić na areny, czy battlegroundy ( pola walki ), gdyż gracze zdążą Cię wykaszanić 2 razy zanim ty wgl zareagujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Neilipryde 5 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Macra a scrypt no recoil no spread to różnica to drugie to po prostu frajerstwo ( imho ) ot taka różnica... Za AH są bany za to go**o nie na ( BF, MOHW bo w COD to trochę inaczej )... Macra ( nie macie :-P ) z tel piszę, sorki. Macra nie macie sry klikam z tele. Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Neilipryde 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts