Bulis 1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak jak w temacie chciałbym sie dowiedzieć czy opłaca mi się kupować tego oto laptopa ? http://tablica.pl/oferta/asus-laptop-panoramiczny-grafika-512mb-4gb-ram-320gb-dysk-bdb-stan-ID3mbfF.html#7ca79b08aa Jest mi potrzebny laptop(używany cena gdzieś 600 max) do serfowania po necie do muzyki i słabszych gier i chciałbym się dowiedzieć czy ten laptop się nada i czy jego cena jest stosowna do jego wartości ? Cytuj Link to post Share on other sites
grzegorz01 14 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ze specyfikacją raczej nie poszalejesz, ale patrząc po zdjęciu to laptop ma bardzo duży i bardzo intensywny przebieg. Mój brat ma komputer z tej serii, który ma już ok. 5 lat i wygląda o niebo lepiej, choć wozi go często. Może to złudzenie na zdjęciu, ale na każdym mam wrażenie, że ta klapa jest nierówno spasowana. PS. W ogłoszeniu jest, że od osoby prywatnej, ale zobacz na zdjęciach ile gratów elektronicznych tam leży. Może być po "odświeżeniu". Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Też mnie to zastanowiło ... gdyż nowy kosztuje około 2tysięcy a używany na allegro z 2 gb ramem kosztuje 800 zł więc to trochę dziwne... Więc jak odradzacie kupno tego sprzętu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts