charmipl 0 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Dobra panowie ..spokoj ..niech sie ktos jeszcze wypowie bo ja juz nie ogarniam i sie pogubilem w tym wszystkim..co brac a czego nie? co wymienic? czekam na propozycje i opinie ! Edytowane 31 Lipca 2013 przez charmipl Cytuj Link to post Share on other sites
Breaky83 669 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Temperatury przy tym chłodzeniu to jakiś żart? Pomyśl, jakie by miał temperatury na box-ie przy 3570K proponowanym w drugim zestawie nie wspominając juz o głośnym chłodzeniu. I bierz mój zestaw mam nadziej ze ktoś ko się zna też ci to doradzi a co do obudowy m40 jest lepsza ale cena rośnie wtedy Edytowane 31 Lipca 2013 przez Breaky83 1 Cytuj Link to post Share on other sites
charmipl 0 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Temperatury przy tym chłodzeniu to jakiś żart? Pomyśl, jakie by miał temperatury na box-ie przy 3570K proponowanym w drugim zestawie. I bierz mój zestaw mam nadziej ze ktoś ko się zna też ci to doradzi a co do obudowy m40 jest lepsza ale cena rośnie wtedy Okk Dzieki Wielkie ! Jeszcze sie zastanowie albo wezme ta co ty zaproponowales albo m40 .. Czekam jeszcze na wypowiedzi innych uzytkownikow mozliwe ,ze ktos cos jeszcze zaproponuje Tylko pytanie jeszcze czy ta Obudowa SilentiumPC Brutus M23 Pure Blackjest wyposazona oryginalnie juz w jakies wiatraczki? Bo w m40 ponoc sa 3 wiatraczki + regulacja ich szybkosci na obudowie i to jest za******e ..a pytam bo kto pyta nie bladzi a ja nawet jak sprawdze to nigdy nie mam tej pewnosci wiec ..;d Cytuj Link to post Share on other sites
Breaky83 669 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Eh tak ciężko wejść na stronę producenta www.silentiumpc.pl tak ma dwa wentylatory wystarczające Cytuj Link to post Share on other sites
charmipl 0 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Eh tak ciężko wejść na stronę producenta www.silentiumpc.pl tak ma dwa wentylatory wystarczające ok dzieki wielkie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts