Pauly 0 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam , mam do Was pytanie . Chce zamowic komputer w sklepie morele.net I wyczytałem ze jesli zamowienie bedzie powyzej 1500zł to bede mial złozenie i wysylke gratis (znam kod) , ale jesli wszystkie czesci komputerowe wynoszą 1474zł i dorzuce do tego mikrofon i wyjdzie 1515zł to bede mial zlozenie i wysylke za free ? Czy tylko czesci do kompa maja przekraczac 1500zł , wiem ze troche niezrozumiale pisze ale mysle ze skumacie o co mi chodzi Jak by co to daje link do koszyka http://www.morele.net/inventory/info/I1iyM/ Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) najlepiej zapytać w sklepie ale moim zdaniem jezeli robisz zakupy powyzej 1500 i jest taka oferta to montaz i wysylka bedzie gratis, spełniłeś podstawowy wymóg czyli te 1500zł, ponadto widze ze na te usługe jest promocja u nich dodam ze ten komp troche słaby jest Edytowane 28 Lipca 2013 przez stalkerpl Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Przedmioty o wartosci ponad 1500 zl. W Techplanecie chyba powyzej 5 towarow jest wysylka gratis a w Morelach za zalupy powyzej 1500zl. Jesli nie masz pewnosci zawsze mozesz zadzwonic Wytapane. Cytuj Link to post Share on other sites
Pauly 0 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 najlepiej zapytać w sklepie ale moim zdaniem jezeli robisz zakupy powyzej 1500 i jest taka oferta to montaz i wysylka bedzie gratis, spełniłeś podstawowy wymóg czyli te 1500zł, ponadto widze ze na te usługe jest promocja u nich dodam ze ten komp troche słaby jest Wiem ze jest troche słaby ale nie mam wiecej funduszy ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts