TheSpeed 2105 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Zostaje Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Okej, fajnie, dzięki Ulalala, 600 postów padło Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Zulaga Cytuj Link to post Share on other sites
4estR 58 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To może zrobić jakąś specjalną rangę typu Bloger+. Osoby które będą mały tę rangę, będą mogły swoje wpisy publikować same - oczywiście recenzje publikowane byłyby ciągle przez kogoś "z góry". Coś takiego było kiedyś chyba z minirecenzjami i zaawansowanymi użytkownikami, więc czemu tego nie powtórzyć?? Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 No to są właśnie pomysły, które warto rozważyć Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Speed, naszej dziesiątce mógłbyś dać prawo samodzielnej publikacji, a resztę trzeba by kontrolować, tylko czy sam dasz radę tego wszystkiego doglądać? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dlatego myślę, że ktoś jeszcze powinien mieć uprawnienia do publikowania wpisów innych. Coś na typ moderatora blogów. Mam pytanie do Czastera i Jarka. Czaster, mógłbym porównać twoje wyniki z wynikami mojego Galaxy Tab'a? Jarek, podesłałbyś mi wyniki swojego Prestigio w benchmark'ach: Quadrant, AnTuTu, 3DMark, Epic Citadel, GPUMark i Linpack? Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dlatego myślę, że ktoś jeszcze powinien mieć uprawnienia do publikowania wpisów innych. Coś na typ moderatora blogów. Mam pytanie do Czastera i Jarka. Czaster, mógłbym porównać twoje wyniki z wynikami mojego Galaxy Tab'a? Jarek, podesłałbyś mi wyniki swojego Prestigio w benchmark'ach: Quadrant, AnTuTu, 3DMark, Epic Citadel, GPUMark i Linpack? Użytkownik kryjący się za nickiem cza12ster nie widzi żadnych przeciwwskazań, a wręcz zaleca takie porównanie. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Jarek, podesłałbyś mi wyniki swojego Prestigio w benchmark'ach: Quadrant, AnTuTu, 3DMark, Epic Citadel, GPUMark i Linpack? Dzisiaj już chyba nie dam rady, ale jutro po mszy na 99% wyślę. EDIT: Wyniki poszły na PW. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez 14r33k Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 To trochę dziwne, ponieważ żadnej wiadomości nie otrzymałem. Ledwo co się zarejestrowałem, a tu już strzeliło 300 postów. Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja dostałem tu jest link screenshotsbench. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To trochę dziwne, ponieważ żadnej wiadomości nie otrzymałem. Ups, pomyliłem adresatów. Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Juuups, kuźwa, Speed ratuj Zedytowałem tytuł ostatniego wpisu o GTA i wrócił do pozycji "szkic", jak możesz to opublikuj go na nowo...sorry za kłopot. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 U mnie to samo. Edytowany wpis poszedł w szkic. Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Do bani, edytowany wpis nie powinien iść do szkicu, bez sensu takie coś mi się wydaje. Cytuj Link to post Share on other sites
Bandyto3xx 28 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Do bani, edytowany wpis nie powinien iść do szkicu, bez sensu takie coś mi się wydaje. Wcale tak nie jest. Po edytowaniu wpis musi trafić wg. mnie z powrotem do sprawdzenia - wystarczy sobie przypomnieć akcje, kiedy aplikacje w Google Play były sprawdzane na początku - po aktualizacji nie. Tak i tutaj musi być podobnie - w przeciwnym wypadku, w momencie kiedy blog będzie ogólnodostępny, niektórzy będą to wykorzystywać. ps. fajnie, że ranga zostaje szkoda tylko, że jedynie na forum. Normalnie w serwisie widnieje napis - benchmark_user Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Niby też racja, ale np my, nasza dziesiątka mogłaby mieć uprawnienie edycji i samodzielnej publikacji ponownej. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Z tego co wiem, to chyba TS z tego powodu dał nam uprawnienia do publikowania wpisów. Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Ja nie mogę sam publikować, zniknęła mi ta opcja Speed proszę, jak możesz to opublikuj na nowo ten mój wpis Dzięki Edytowane 1 Września 2013 przez Zulaga Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Tak, były uprawnienia na czas testów, teraz jestem w trakcie robienia z tym porządku (w końcu rang jest kilkanaście, wiele ukrytych) i trochę można się w tym pogubić, a wy już popsuliście Wojtek też zauważył, że możliwość edycji bez akceptacji wymaga jakiegoś przemyślenia, bo blog jest w pośredniej drodze między forum, a portalem i jakichś niedozwolonych treści tutaj nie wystarczy tylko usunąć, bo trafi się drugi Sokołów i będziemy zamykać interes Będę informować jeszcze co uda mi się z tym zrobić, mam pewien pomysł. Aktualnie mam szybkość ISDN internetu, bo się coś zrąbało, więc trochę afk Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cza12ster, Jarek, dziękuję wam bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jee, wszystko ruszyło! Ale zostało mi jeszcze kilka informacji do opublikowania Cytuj Link to post Share on other sites
Zulaga 196 Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Właśnie zauważyłem, pogratulować Panowie, przyznawać się, ile punktów reputacji żeście nachapali na samych tylko wpisach, oprócz komentarzy? EDYTA: Ja do tej pory 62pkt zarobiłem. Edytowane 2 Września 2013 przez Zulaga Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ok. 5ptk za każdy wpis. Cytuj Link to post Share on other sites
Solomon 5 Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) A zanosi się, że ten bon w sklepie będzie do wykorzystania niedługo bo ja chciałem kupić komuś z rodziny coś na prezent, ale czas się już zbliża więc nie wiem teraz czy jeszcze czekać dzień dwa, czy kupować gdzie indziej? Edytowane 4 Września 2013 przez Solomon Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2013 http://forum.benchmark.pl/topic/93184-b%C5%82%C4%99dy-i-propozycje-zmian/page-7?do=findComment&comment=1113469 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts