PlayForHD 4 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Witam serdecznie. Dziś mam na sprzedaż dwie karty graficzne GTX 680 w wersji OC od MSI ze świetnym chłodzeniem. Karty wyśmienicie działają w SLI i zaskakują bardzo dobrym i cichym chłodzeniem. Karty nigdy nie były podkręcane (nie widzę sensu podkręcania takich wydajnych kart w konfiguracji SLI). Używane sporadycznie z powodów braku czasu. Dodam , że karty posiadają najbardziej cenione chłodzenie , wśród graczy , jak i entuzjastów. Do kart dodaje orginalne pudełka , płytki ze sterownikami i pełne okablowanie. Karty świetnie sprawują się w OC , każdy entuzjasta podkręcania powinien to docenić. Na tej karcie pograsz , we wszystkie wymagające gry m.in : BF3, Far Cry 3, Crysis 3 i wiele , wiele innych tytułów , które bez problemu zagwarantuje GTX 680 przy czym będzie to bardzo płynna rozgrywka online , czy single player na najwyższym możliwym poziomie i z maksymalną oprawą graficzną. To nie cały arsenał , który posiada GTX 680 w zanadrzu. Mimo płynnej rozgrywki możliwe jest podłączenie do karty wiele monitorów , korzystanie z 3D VISION i wiele więcej przydatnych opcji , które na pewno zagwarantują lepsze doznania z gry. TYLKO : 1200 ZŁ !!! - sztuka http://files.tinypic.pl/i/00421/9hyrntn2guqj.jpg Na karty udzielam gwarancji. Edytowane 26 Lipca 2013 przez dodo24x Link to post Share on other sites
thethetosiek 4 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 ile ta gwarancja ? Link to post Share on other sites
PlayForHD 4 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 ile ta gwarancja ? Gwarancja 30 miesięcy Przedmiot wystawiłem , również na tablicy : http://tablica.pl/oferta/msi-gtx-680-twin-frozr-iii-oc-edition-sli-ID3iFJL.html Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Powód sprzedaży? Link to post Share on other sites
PlayForHD 4 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Powód sprzedaży to brak czasu i zbieram na GTX 780 SLI jest na pewno wydajniejsze , ale zależy mi teraz bardziej na oszczędnościach związanych z prądem , niż z wydajnością Link to post Share on other sites
lukaszek 3 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Siemka napisałem Ci maila z Tablicy.pl od wariatos przeczytaj i daj znać Link to post Share on other sites
PlayForHD 4 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ok już lookam jedna karta zarezerwowana na prośbę lukaszek , więc została mi jak na razie tylko jedna karta. Link to post Share on other sites
PlayForHD 4 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Odświeżam. Nowa cena 1100 zł + gratisowa wysyłka przy odbiorze. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Rezerwuje. Płatność przy odbierze wchodzi w grę? I przepraszam ale dalej nie rozumiem na jakiej podstawie gwarancja. Mówisz ,że Ty udzielasz. Rozumiem, że jest paragon Link to post Share on other sites
PlayForHD 4 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Rezerwuje. Płatność przy odbierze wchodzi w grę? I przepraszam ale dalej nie rozumiem na jakiej podstawie gwarancja. Mówisz ,że Ty udzielasz. Rozumiem, że jest paragon Tak jest paragon , płatność przy odbiorze wchodzi w grę Rezerwuje. Płatność przy odbierze wchodzi w grę? I przepraszam ale dalej nie rozumiem na jakiej podstawie gwarancja. Mówisz ,że Ty udzielasz. Rozumiem, że jest paragon dadulek napisz mi na pw swoje dane do wysyłki. Pozdrawiam Jeżeli lukaszek nie zgłosi się ze mną z odpowiedzią kupna karty , będzie ona na sprzedaż. Pozdrawiam. Jedna karta już sprzedana dla użytkownika dadulek Zdjecia o które poprosił mnie dadulek i ogólna prezentacja stanu kart : http://www.tinypic.pl/33e7xrjzufj7 http://www.tinypic.pl/ijx3ugqxowbq Temat do zamknięcia , karty sprzedane . Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez PlayForHD Link to post Share on other sites
Recommended Posts