marmal215 1 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Monitor jest wyposażony w Tuner TV co oznacza, że po podłączeniu anteny możemy od razu oglądać telewizję. W monitorze również są już wbudowane głośniki, które zapewniają niezłej jakości dźwięk. Monitor ma przekątną 19”, umożliwia wyświetlanie obrazu w maksymalnej rozdzielczości 1280x1024. Rozdzielczość taka pozwala na bardzo komfortowe użytkowanie monitora zarówno przy przeglądaniu internetu, jak też przy graniu. Wyświetlane kolory są żywe, naturalne i bardzo dobrej jakości. Jest to szczególnie ważne przy oglądaniu filmów czy graniu.Sprzedawany monitor jest używany, ale w stanie idealnym. Na matrycy brak jakichkolwiek rys, zadrapań, wypalonych pikseli, przyciemnień czy innych defektów. Jest po prostu w stanie idealnym. Na ramce monitora również brak rys czy przebarwień. Na podstawie są jakieś mikroryski, ale widoczne tylko przy dobrym oświetleniu. Jestem pierwszym właścicielem monitora, został zakupiony przeze mnie w sklepie Avans za kwotę ponad 900zł. Od nowości stoi w jednym miejscu, nigdzie nie był przenoszony. Jedyne do czego można się przyczepić, to trochę sfatygowany pilot, jednak działa on bez najmniejszych problemów. Monitor posiada wejścia: * D-SUB * EURO/SCART * S-VIDEO * Antenowe * RGB Oprócz tego posiada też wyjście jack 3,5mm. Jeśli podłączymy pod nie słuchawki, głośniki, to dźwięk z wbudowany głośników się wyciszy. W sprzedawanym przeze mnie zestawie znajduje się: * Monitor z tunerem TV LG Flatron M1921A-BZ * Oryginalny pilot * Oryginalne pudło (w stanie praktycznie idealnym) * Kabel zasilający * Zapinka pomagająca ogarnąć kable z tyłu monitora (oryginalna) * Na życzenie mogę dołożyć kabel sygnałowy do komputera CENA: 320zł, wysyłka kurierska za darmo!!! LINK DO AUKCJI: http://allegro.pl/monitor-lg-m1921a-bz-tuner-tv-komplet-do-nego-19-i3369028396.html Edytowane 6 Lipca 2013 przez marmal215 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts