Assassinka123 0 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Szukam monitora do gier: FullHD, LED, 24", 16:9, równe lub większe niż 100Hz, 3-4 ms, jak największy kontrast statyczny. Czy gdzieś znajdę taki monitor o takich parametrach? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 coś się znajdzie natomiast nie podałeś jednego ważnego parametru - budżetu jakim dysponujesz PS popraw temat, bo sobie ktoś krzywdę zrobi niespodziewanie wybuchając śmiechem 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Assassinka123 0 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Pisz na temat, bo prędzej ja z twojej głupoty umrę ze śmiechu. Cena nie ma znaczenia. Byle tylko spełniał te rzeczy, które wypisałam. Cytuj Link to post Share on other sites
Arekabat 105 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Szukam monitora o moich "peryferiach" jeśli naprawdę nie widzisz tutaj błędu to słabo. BenQ XL2420TX 24'' 120Hz BenQ XL2411T ps. nie obrażaj innych jak zwracają Ci uwagę bo nie tędy droga, tym bardziej że pomagamy ci NIEODPŁATNIE i z własnej woli, a jak będziesz obrażał (tym bardziej będąc świeżakiem) to pomocy nie znajdziesz. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Arekabat 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jak ktoś nie potrafi odróżnić słów peryferia i preferencje to może niech najpierw pobawi się słownikiem, a potem komputerem :\ Co do monitorów, popieram kolegę wyżej. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MEW 10 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Spokojnie Od siebie polecam 2 monitory jeśli dysponujesz budżetem powyżej 1000zł: BenQ XL2411T albo (trochę droższy i moim zdaniem lepszy) Asus VG248QE (kwestia gustu co kto preferuje w opcjach). Napisz czego wymagasz: czy grasz bardziej 4fun, czy jest to granie nastawione na współzawodnictwo; ile chcesz wydać kasy etc. Cytuj Link to post Share on other sites
Assassinka123 0 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) ps. nie obrażaj innych jak zwracają Ci uwagę bo nie tędy droga, tym bardziej że pomagamy ci NIEODPŁATNIE i z własnej woli, a jak będziesz obrażał (tym bardziej będąc świeżakiem) to pomocy nie znajdziesz.Nieodpłatnie? A co, jeszcze mam wam płacić? Co to ma do rzeczy? Arekabat a do czego służy forum, co? nie wiesz? nic nie poradzę.stosuj się do tematu, a nie pieprzysz trzy po trzy. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Assassinka123 Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Ty się lepiej stosuj do regulaminu. Przyłazi, narobi błędów i jeszcze ma pretensje. Jak ci się nie podoba, to nikt cię tu nie trzyma. Dostałaś odpowiedź. Pasuje? Jeśli tak, to zamykamy temat i koniec bezsensownej dyskusji. @down Nie wiem czy zauważyłeś, ale to jest dziewczyna/kobieta. Tutaj możemy się spodziewać wszystkiego. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Eklerek 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Arekabat 105 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Co za ludzie, upomnisz grzecznie i kulturalnie, pomożesz i jeszcze cię taki zjedzie bezczelnie. Dla twojej wiadomości ja wiem do czego służy forum, na pewno nie tak jak myślisz do wlatywania obrażania wszystkich dookoła. Forum służy do wymiany zdań i poglądów w kulturalny sposób z zachowaniem zasad przyzwoitości. Upomniano cię podziękuj, popraw, zapamiętaj lekcję. @Up Faktycznie nawet nie spojrzałem, to wszystko może wyjaśniać ale w żadnym wypadku nie usprawiedliwia, kultura musi być. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Arekabat Cytuj Link to post Share on other sites
Assassinka123 0 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Da się coś tańszego z monitorów? Nie 1000 zł tylko jakieś 500... Do GIER Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Najtaniej to BenQ GW2255 - http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6705093#from1215 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts