kowdipapo 42 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A ja musze skonczyc recki (M8000X, potem kolejna myszka, potem moze jeszcze cos) i jak znajde czas to wtedy wezme sie za OC i benchmarki Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja czekam na nowe memki i mateczkę, tego trupa już nie będę benchmarkował raczej.To może wypożyczysz tego trupa zobaczymy ile potrafi ten kawałek krzemu z siebie wydusić chociaż patrząc na te 92 stopnie na Twoim screenie chyba ciężko byłoby mi pokonać ten wynik w OCCT Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 @RAKU 44 chcesz to ci mogę wypożyczyć Celerona D347 D0 do zabawy Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Bany ciekawa propozycja ale moja matka według listy Asusa tego nie obsłuży no chyba że się mylą a czasem tak bywa jeżeli chodzi o te listy ... jedyna opcja płyta Młodej ale musiałaby wyjechać na weekend żeby Jej rozgracić kompa tyle że jest w trakcie pisania magisterki i będzie ciężko o okazję jak procek zalega na półce i na razie nie ma mu się na zmianę właściciela to pewnie się odezwę na PW jak tylko wyczuję okazję z kompem Młodej :-> Cytuj Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 jak coś to ja mam do wypożyczenia w tym miesiącu Celerona D330 może nic wielkiego ale zawsze coś Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 kiedy wyniki na BIT?Wskrzesiłem moją platformę na athlonie 3500+ i w związku z tym niedługo wrzuce wyniki na BIT... Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 @kowdipapo, zapodaj plz okno GPU-Z Twojej karty (tego radka) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A sierotka zobaczyła do siebie na forum :> :P http://benchit.pl/forum,690,Prosba+o+us ... oniec.html Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ok, sorry - nie było Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Było bylo, Majkel dal cynka to wstawilem wczoraj o 20:49:32 Mozesz dodazc, ale _nick_ powiedzial mi jak dodac karte wraz z ustawieniami taktow etc. Po prostu dodawanie nowego sprzetu z powiomu edycji platformy a nie dodawania nowej platformy Edit: Juz wiadomo co będzie w kwietniowej edycji konkursu na BenchIT! Buda i dwa coolery od SilentiumPC, wiec mozna sie domyslac ze bedzie to Gladius 600 oraz Fortis i Spartan Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dorzuciłem platformę z benchmarkami... gratisowo złoto i 1,2k pkt... Może jutro jeszcze coś zobaczę z większą ilością benchmarków... Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Na urodziny postanowiłem się wspiąć na podium w rankingach BIT na razie skromnie bo 3 pozycja ale w przyszłym tygodniu może postaram się o wyższą Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 RAKU 44 no ładnie, ładnie Ale sporo tych wyników masz powrzucanych Jak tylko dorwę nowy sprzęt to będę Cię gonił w rankingu :> Fajny coolerek dorwałem ostatnio No i jak czas się znajdzie na bench i samo wrzucanie tych wszystkich screenów Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Hm stealz? Mam pytanie: w marcu kupiłem jeden los (-1000 pkt), teraz dozbierałem kolejne 2k, jest nowa edycja i mogę kupić maksymalnie... 2 losy (ponad 2k dostępnych punktów) - tak powinno być? To nie resetuje się to, co wydałem na losy w poprzednim miechu? Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 RAKU 44 no ładnie, ładnie Ale sporo tych wyników masz powrzucanych Jak tylko dorwę nowy sprzęt to będę Cię gonił w rankingu :> Fajny coolerek dorwałem ostatnio No i jak czas się znajdzie na bench i samo wrzucanie tych wszystkich screenów Nie mam sprzętu z najwyższej półki (samemu trzeba było na niego zarobić na budowie) więc nadrabiam ładnymi pakiecikami dzisiaj będzie kolejny mix a w przyszłym tygodniu kolejny cross na 3870 a najlepsze jest w tym to że obie karty będą ode mnie z uczelni tylko nie z mojego wydziału czasem się przydają znajomości na uczelni jak dobrze pójdzie do 30 koła może dociągnę bo jeszcze trochę sprzętu jest do wysmarkania Hm stealz? Mam pytanie: w marcu kupiłem jeden los (-1000 pkt), teraz dozbierałem kolejne 2k, jest nowa edycja i mogę kupić maksymalnie... 2 losy (ponad 2k dostępnych punktów) - tak powinno być? To nie resetuje się to, co wydałem na losy w poprzednim miechu? Nic się nie resetuje pytałem u źródła... Cytuj Link to post Share on other sites
frog01 6 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czyli zeby moc wykupywac 5 losow co miesiac to trzeba srednio co iesiac 5k punktow zdobywac tak?? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A co ile ranking cały startuje od nowa? Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czyli zeby moc wykupywac 5 losow co miesiac to trzeba srednio co iesiac 5k punktow zdobywac tak?? Nie najlepiej w jednego miecha wysmarkać sprzęt za 100 tysięcy punktów A co ile ranking cały startuje od nowa? Podobno jak wyjdzie 8Dmark2056 Cytuj Link to post Share on other sites
frog01 6 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no nic... w ty miesiacu mam chrapke na ta obudowe bo bardzo by i sie przydala... z ila checial zaienilbym mojego chiefteca big tower na taką a w przyszły to zobaczyy co bedzie do wygrania chociaz i tak pewnie bede ial jakas platfore do testow... wiec probleow z punktami nie powinno byc Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 @RAKU 44 Co jakiś czas przeca jest reset wyników, przynajmniej chyba wcześniej był, czyż nie? Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiem że ostatnio tak było ale teraz nie mam pojęcia kiedy planowana jest taka akcja oby nie prędko bo nie zdążę wydać punktów na losy a w tym miechu też się waham z kupnem :> Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Miał być GTX 470, ale to był dobry żart pewnie Nagrody atrakcyjne teraz Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Buda tak ale coolery mało mnie interesują bo Mugena mi nie zastąpią a skoro tyle już wycisnąłem z mojego piecyka to może by mu się należało coś z tego Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Raku mugen nie wejdzie ci do tej budy.... Do gladiusa bez okna się zmieści ale tu okno się będzie opierało o cooler... Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Raku mugen nie wejdzie ci do tej budy.... Do gladiusa bez okna się zmieści ale tu okno się będzie opierało o cooler... Poszperałem w Google i wychodzi jednak na to że wchodzi ten cooler do tej budy z milimetrowym zapasem a czasem bez zapasu więc chyba jednak kupię losy w tym miechu btw wskoczyłem na drugie miejsce w rankingach ale mała przewaga może na tygodniu coś wysmarkam jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts