mICh@eL 335 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No nie, w końcu przejrzałeś na oczy i chcesz mieć Intela? Szykuję się na Thubana A chodziło mi o tysiąc benchmarków na trzech maszynach Bo obecnie mam tylko dodane benchmarki z HDD i SSD Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ale i tak nie damy się Polecam taki film: "300".Stealz, Wy panoćku jesteście jak Spartanie w tym filmie? Przypominam, że oni tam prawie wszyscy wyginęli Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No tak... Dobry film Tylu by Was było trzeba Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 "300" czyli was mało, a mimo to nie chcecie się poddać... Damy radę rozwalimy was kupą (dużą ilością)... Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Stealz, Wy panoćku jesteście jak Spartanie w tym filmie? Przypominam, że oni tam prawie wszyscy wyginęliDamn, czyli trzeba było obejrzeć do końca Całe szczęście, że przywilej admina pozwala mi wpisać kody na nieśmiertelność. Damy radę rozwalimy was kupą (dużą ilością)...od kupy jest gorsza tylko duża ilość kupy Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ale powinniście grać czysto... Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 W weekend dodam swoje wyniki i trochę dojdzie a wyjdą chyba 3 procesory:P pzdr! Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gramy czystko i zaangażowaniem. Aby Ci to udowodnić, napisałem nawet nerd-poem: Kręć się, kręć, karuzelo życia, wiruj jak najszybciej swe ostrza zabójcze, nim w szranki nam stanąć przyjdzie z Benchmarkiem, zagrać nam pozwól z jak najwyższej półki. Już widać posępnę flagę znad wzgórza, jak strzały sypią się 3DMarki, daj mi, mój Boże, jeszcze sekudnę, bym zdołał wznieść miecz nad kruche barki. Wtem słyszę jak wybuch głośną ironię, co jeży me włosy wszystkie na głowie, to Kubbak wiedzie swą armię potworną, by zmieść nas w proch w czynie i słowie. Szybko, nim tchu mi jeszcze wystarczy, zwiększam napięcie na procesorze, ustawiam możliwie najwyższe takty... czy SuperPI się przede mną ukorze? Czuję już wroga oddech parszywy, żegnam mą żonę w myślach i dziatki. Nim duma ma w łzach bitwy utonie, przywołam raz jeszcze oblicze matki. Zapuszczam więc testy, loop leci za loopem, już wilków złych warkot za sobą słyszę, wtem zły screen śmierci obwieszcza porażkę, wiem już - przegrałem, czas odejść, zjeść zupę. Czuję, jak kłów białych uścisk skórę mą w szale jak lew rozszarpuje, restart i vmod - nie jest za późno! Jeden centywolt mnie jeszcze ratuje. Sił pozbawiony, tocząc pianę z ust bladych, SuperPI czym prędzej próbuję odpalić, i znad martwej powieki widzę szczęśliwy, jak loop dwudziesty nadchodzi, by zabić. Uścisk maleje, zła woń się oddala, resztką sił screen uploaduję, i padam martwy na zimny beton... prócz swądu proca, nic już nie czuję. ... Kręć się, kręć, karuzelo życia, wiruj czym prędzej swe zabójcze ostrza, lecz oddaj mi proszę, choć jeden obrót, choć jeden loop w pamięci pozostaw. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 I to jest to hehe Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jedź na konkurs poetycki:)) Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 nah, za bardzo się wstydzę. Ja tylko do Angorki wysyłam. http://www.angorka.com.pl/regulamin.php Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tam nie opublikują... Wysyłaj też w inne miejsca, może wyciągniesz z tego kasę na nowy sprzęt... Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nie opublikują, bo nie ogarniają może wyciągniesz z tego kasę na nowy sprzęt...Dobre do złotych myśli Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To wrzuć, choć ja nie widzam w tym nic śmiesznego... Tylko z całym kontekstem, aby bylo wiadomo o co kaman... Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pytanie może mi ktoś powiedzieć jak uzyskać wynik dla całej platformy w pcmark05 dla Windows 7 Ultimate x64?Próbowałem już różnych ustawień i nic to nie daje oczywiście jak podstawoawą przeglądarkę ustawiłem Explorera oraz WMP jako domyślna aplikacja do formatów video i muzyki ale zero rezultatu zainstalowałem też Windows Media Encodera i nadal kicha a jak widać na screenie to chyba on jest przyczyną http://img233.imageshack.us/img233/7729/pcmark05problem.jpg ma ktoś jakieś pomysły jak temu zaradzić Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 @_nick_: przez ciebie straciłem złoto!!! Jak masz tego procka (athlon 435) u siebie to powinien pójść ponad3,9... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 sorry benchmark i s benchmark Szło na 3.9 ale nie było stabilnie. przy 3.84 też się czasami wywali ale po dłuższym czasie. Max temperatura to 37 stopni w stresie, ale nie chcę dawać większego napięcia niż 1.6V. Wrzuciłem dzisiaj masę wyników na tym athlonie. Z 2400 punktów mam teraz 4000 Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hell Yeah! 1.5V 2.8GHz @ 3.5GHz A to wszystko na boxowym coolerku. Nie wiem czy by sie udało, gdyby nie zimna noc Jutro w takim razie beda benchmarki leciec coby pktow nalapac i w konkursie wystartowac Aha, i trzeba GPU podkrecic troche Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 @_nick_ jaką masz płytę i o ile podbiłeś napięcie?? ja na "swoim" doszedłem do 4 tylko bałem się docisnąć napięcia, bo to niebył mój... @kodi: gratulacje; jakie miałeś temperatury?? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Temperatury: CPU: Max 60* Mobo: w nocy nie przekroczyla 60*C, ale gdybym nie mial okna otwartego to 65*C Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja w zimę doszedłem do 10- 16* na cpu... Ale wtedy był odkręcony do 1GHZ... To jak masz takie temperatury to możesz się pokusić o więcej :> . Masz w planach zmianę coolera?? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ta, jak wygram na Benchit albo uzbieram pktów na Antca 300 a potem na coolera ;P Ewentualnie jakby redakcja cos miala to bede walczył, ale marne me szanse Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 NA benchmarku musisz jeszcze ze 100pkt uzbierać na cooler... Ja też walcze o jakiegoś, szczególnie o drugiego, bo wole coolery wierzowe. A jak wygrał bym pierwszego to bym go chyba sprzedał... Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja tez wolalbym tego drugiego zamiast giganta Orochi Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale orochi można by sprzedżedać 180 na allegro i wziąć mugena... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts