Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Beowulf pokazał, że da się zrobić pełnometrażową produkcję w takiej formie jak ostatni zwiastun.

Mam nadzieję, że marka jaką jest Wiedźmin będzie coraz bardziej rozpoznawalna przez co potencjalne zainteresowanie producentów skłonnych stworzyć film/serial będzie się zwiększało :) 

Zanim nabyłem (w zamierzchłych czasach) 6850CF przechodziłem pierwszy raz W2 na pojedynczym 6850 ~35fps. Dla mnie było ok :) Ja wole lepsze tekstury niż 60 klatek, inni znowu nie zejdą poniżej 60- co gracz to obyczaj ;)

• Popieram 3

Tak swoją drogą to jest jakieś 100% potwierdzenie, że będzie możliwość importowania sejwów z dwójki ? Bo gdzie nie czytam to różne informacje, że albo jest opcja importu, albo że nie ma, i że będzie pogadanka na początku gry z Vesemirem o naszych wyborach.

Jak dla mnie go gry na padzie te 45 FPS jest wystarczające, a i te 30 jak najbardziej do zaakceptowania. Na myszy to inna bajka, ale Wieśka chyba większość będzie ogrywać z padem w ręku.

@up - pierwszy link z googla - http://www.cdaction.pl/news-33144/e3-2013-wiedzmin-3-dziki-gon---o-imporcie-saveow-i-geralcie.html

Nvidia pyta, czy Twój system jest gotowy:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/the-witcher-3-wild-hunt-is-your-system-ready

1920x1080, Low settings GTX 960

1920x1080, Medium settings GTX 960

1920x1080, High settings GTX 960

1920x1080, Uber settings GTX 970

1920x1080, Uber settings w/ GameWorks GTX 980

2560x1440, Uber settings GTX 980

2560x1440, Uber settings w/ GameWorks GTX TITAN X, or 2-Way SLI GTX 970

3840x2160, Uber settings GTX TITAN X, or 2-Way SLI GTX 980

3840x2160, Uber settings w/ GameWorks 2-Way SLI GTX 980 or GTX TITAN X

Edytowane przez Antiax

No nic... trza będzie zainstalować znowu dwójkę i odpalić na najniższym stopniu trudności i przejść jak najszybciej, bo oczywiście wszystkie stare sejwy poszły w p...

Dla mnie 45fps to bezwględne minimum poniżej którego gry stają się dla mnie niegrywalne. No jeszcze jakieś turowe typu HoMM albo Civilization przejdą w 30 klatkach. Ale jeżeli gra wymaga choć odrobiny szybich reakcji to już rozgrywka musi być płynna.

(No i na monitorze z g-synciem przy 30 klatkach widać odświeżanie monitora %-))

Tak swoją drogą to jest jakieś 100% potwierdzenie, że będzie możliwość importowania sejwów z dwójki ? Bo gdzie nie czytam to różne informacje, że albo jest opcja importu, albo że nie ma, i że będzie pogadanka na początku gry z Vesemirem o naszych wyborach.

Tak gdzieś w 6:20 masz odpowiedź ;)

http://www.gamespot.com/videos/the-witcher-3-wild-hunt-xbox-one-now-playing/2300-6424837/

A poza tym te same sceny a w różnych wersjach

http://imgur.com/a/vRcO6#0

Czyżby w niektórych rejonach była cenzura  :menda:

• Popieram 2

Heh, a Triss pewnie wielbłądem. %-)

@rafal12322:

O! ubiegłeś mnie i wstawiłeś naszą koleżankę. :D

To zacytuję pewien komentarz z jej kanału:

I dig your reaction. Complete nerdgasm; the mark of a true fan. /respect

:)

Nvidia pyta, czy Twój system jest gotowy:

Właśnie dziś przyniosłem do domu kolejnego gtx'a (na razie pożyczyłem od kolegi) - 760.

Zainstalowałem i mam teraz 780 + 760 na 760 "PsyhX" + ustawione w panelu cuda na ALL cores (czyli dwie karty) - kurczę - no chyba jestem gotowy na 1080 + gameworks:?: (mam nadzieję, bo kupowanie 980 jakoś mój letni budżet remontowy nie przewiduje).

Edzia:

To też wstawię jakąś reakcję na ostatni filmik.

https://www.youtube.com/watch?v=8EMxNctc8xs

Edytowane przez _FEN_
  • Popieram 3

Tak na marginesie, można powiedzieć że "byłem ;) " przy narodzinach Wiedźmina. Bo jako zapalony fan Fantastyki :D  bardzo dobrze pamiętam jak Sapkowski wydał pierwsze opowiadanie o nim w miesięczniku Fantastyka, za komuny w 1986 roku, i już wtedy to opowiadanie i styl pisania  Sapkowskiego mnie URZEKŁY. [ To chyba był jakiś konkurs dla amatorów_o ile dobrze pamiętam ]

• Popieram 1

960

Mi jakoś 960 nie leży - to nie dla mnie, ale w testach wypada nawet lepiej niż 760 (na domyślnych zegarach), a i pełny dx12 posiada. Twoja wola zatem.

Myślę, że lepiej wstrzymaj się kilka dni i wybadaj jak na tym rzeczywiście W3 będzie działał.

bardzo dobrze pamiętam jak Sapkowski wydał pierwsze opowiadanie o nim w miesięczniku Fantastyka, za komuny w 1986 roku

Szacunek, mnie nie było wtedy w kraju.

• Popieram 2