Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Te 5 rzeczy, których nie wiem, to kiedy będą?

Denerwujecie mnie takimi "newsami", które nic nie wnoszą. Dobrze wiecie, że klepią to samo od dłuższego czasu, a podniecacie się, jakbyście wychędożyli połowę Loży. Ogarnijcie się i dawajcie prawdziwe w pełnym tego słowa znaczeniu newsy, a nie kolejny wywiad, czy jego część, która nic nowego dla tych, którzy się tym interesują nie wnosi. Ten temat jest dla zapaleńców i oni na pewno już wiedzą, że świat będzie 35x większy od tego z W2, że planują nie dawać możliwości eksploracji po zakończeniu głównego wątku i że NIE ODPOWIEDZĄ NA PYTANIE, CZY GERALT UMRZE DO JASNEJ CHOLERY! Co za debil zadaje takie pytania.

Edytowane przez Gwynbleidd

Dokładnie. Te same osoby wklejają linki do tych samych informacji. Jeszcze ten tytuł "5 rzeczy, których o nim nie wiesz". Każdy je wie, bo wałkują je od samego początku, ale nie, jakiś inteligent walnie taki tytuł, a inny jeszcze da do tego link, mimo, że sam wie, że każdy (zainteresowany) to wie!

Gość JonathanArcherPL

Jeżeli przekazujesz informację, to staraj się je pisać w sposób zrozumiały, ponieważ, piszesz w taki sposób, który mój dekoder nie ogarnia, i wychodzi że czytam spam/pierdoły, jeżeli masz coś do przekazania, ułóż to w taki sposób by można było to normalnie przeczytać xD

• Popieram 2

Co ja poradzę na to że od 5 lutego, E3 nie zostało powiedziane ani pokazane nic nowego. Z wyjątkiem CGI od Bagińskiego. Mam nadzieję że się to zmieni bo póki co Redzi bardzo skąpią informacjami o W3. 

ale nie, jakiś inteligent walnie taki tytuł, a inny jeszcze da do tego link, mimo, że sam wie, że każdy (zainteresowany) to wie!

Pozostawię to bez komentarza. 

Informacje jakie są każdy z nas widsi. Ale są osoby które nie wiedzą a nie che im się przeglądać 30 poprzednichb tron długiego wątku - to również forum dla nich. Ponadto redzi skąpią informacj w pewnym zapewnie celu - aby przy premierze czy zakupie była większa niespodzianka i pozytywne zaskoczenie dla graczy i recenzentów. Tyle chyba. A jak się któremu z Was to się nie podoba to trudno, problem tej osoby :P

Może nie news ale ciekawostka, tekst użyty w CGI pochodzi z książki "Ostatnie Życzenie"

„- Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.”

Amazon podaje że w W3 zagramy 30 września 2014 :D http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/42/wedlug-sklepu-amazon-w-wiedzmina-3-zagramy-we-wrzesniu Chciałoby się żeby to była prawda :P

• Popieram 2

I dostaliśmy to czego należało się spodziewać. Czyli praktycznie nic, zero nowych informacji. Ogólnie omineli praktycznie wszystkie bardziej szczegółowe pytania.

Jedyne co ciekawsze to to, że są bardzo blisko sfinalizowania co ma się znaleźć w kolekcjonerce:

"More or less it has been settled and let me tell you, I think there won’t be a Witcher fan who will be dissatisfied after buying the collector’s edition of The Witcher 3. We are preparing something very unique - wish I could tell you guys right now, but I can’t yet:( - Marcin M."

I potwierdzili, że będą niziołki (ani słowa o gnomach):

Yes we plan on having halflings in the game.

Jak chcecie przeczytać odpowiedzi na pytania wchodzicie na :

http://raptr.com/CDProjektRED/news/5261cad97172ee67ed/raptr-q-a-the-witcher-3-and-cd-projekt-red

i zaznaczacie "Filter comments by original poster".

Może nic nowego ale wspomniane jest że najlepiej mieć kartę Nvidia oraz, że z racji tego iż w nowych konsolach siedzą GPU od AMD dążą do zachowania graficznej równości oprawy na wszystkich platformach.

http://www.dobreprogramy.pl/Wiedzmin-3-prezentuje-sie-fenomenalnie-ale-najlepiej-miec-PC-z-karta-firmy-NVIDIA,News,48799.html

• Popieram 1

Dobra, zgłoszenie poszło. Zapiszcie sobie może wasze teksty, a po ogłoszeniu wyników wkleimy je i wybierzemy najlepsze spośród naszych. Co wy na to?

Na 99% wczoraj (przedwczoraj sprawdzałem i było mniej niż 2 mln) w ciągu 74 dni "Killing Monsters" przekroczyło barierę dwóch milionów wyświetleń!

Oczywiście po odjęciu moich wejść brakuje pewnie jeszcze kilku tysięcy, ale to szczegół :D

Edytowane przez Gwynbleidd