Skocz do zawartości

[MULTI] STAR WARS - seria

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść

Recommended Posts

Jest 5 dużych map nie 4 (dodatek Bitwa o Jakku jest gratis). Gra jest świetna, mimo małej zawartości jeszcze mi się nie znudziła a mam już ponad 60 h na liczniku, orgazm dla oczu i uszu, w 4k na ultra wygląda to obłędnie, no i klimat dobrych, starych SW świetnie oddany.

• 3 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...

Dzisiaj pojawiła się oficjalna zapowiedź, premiera 17 listopada 2017.

http://www.polygon.com/2017/4/15/15312904/star-wars-battlefront-2-single-player-story-campaign-details-dice-ea-motive

Ciężko mi się nie nakręcać, zwłaszcza czytając i oglądając zapowiedź kampanii :D

• Popieram 1

http://i.imgur.com/04okt8q.jpg

Przez właśnie takich jeleni jak wy poziom gier jest jaki jest a do tego BF2 wyjdzie pierdyliard DLC, które i tak kupicie. No nic - w końcu nie moje piniondze, ale no kurde.. tylu mówi, żeby nie zamawiać pre orderów bo poziom gier spada to ludzie i tak zamawiają. Paradoks.

Edytowane przez Mixtape
  • Popieram 1

"Battlefront II creative director Bernd Diemer confirmed the absence of a season pass in an interview with Mashable. "We don't want to segment our community," he said with regard to why the team opted to forgo a season pass."

Ciężko powiedzieć, ale brak season passa sugeruje, że nie będzie cyklu kolejnych małych i płatnych DLC. Może być więc tak, jak piszesz, albo zrobią na wzór Wiedźmina - 1 lub 2 naprawdę duże i warte swojej ceny dodatki. Tak, czy inaczej, po fali krytyki zarzucono model sprzedaży z jedynki i chwała im za to, bo tak na dobrą sprawę dopiero wersję Ultimate można uznać za pełnoprawny produkt.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Właśnie dostałem zaproszenie do alphy. Jutro szykuje się zabawa :D

Rejestrowałeś się tylko do newslettera czy nic nie robiłeś i od tak cię wybrali?

Edytowane przez Nowaj
Nie cytuj całych postów!

Kurde, jestem ślepy. Za pierwszym razem w ogóle nie zauważyłem, że są opcje graficzne i myślałem, że jest jeden domyślny preset :/

BTW - u mnie na ultra w 4K chodzi niemal idealnie i wygląda bardzo zacnie - różnicy w stosunku do jedynki nie widzę, ale pod względem grafy raczej ciężko było coś jej zarzucić.

• 1 miesiąc temu...