Kubba_45 43 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam kupię Samsung galaxy s 2 nie uszkodzony w żaden sposób (ryski się nie liczą) musi być cały box Cytuj Link to post Share on other sites
mechmgr 1 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mam SGS2 w idealnym stanie (bez rysek), używany tylko w domu. Plomba z pudełka nierozerwana (odklejona). Słuchawki nawet nie użyte, oryginalnie zapakowane. Tylko bateria do wymiany - krótko trzyma. Możliwość wystawienia na Allegro. Cena 799 zł. Telefon sprzedałem. Moja oferta sprzedaży nieaktualna. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez mechmgr Cytuj Link to post Share on other sites
Mephic 110 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mogę zamiennie zaproponować Galaxy S Advanced - co do ceny możemy się dogadać pytanie czy w ogóle wyrażasz zainteresowanie. Telefon jak nowy, bez śladów użytkowania, użyty łącznie 3 razy, teraz czeka w pudełku. Na gwarancji. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 komplet - gwarancja w orange, bez simlocka ( wpis w gwarancji + faktura ), pudełko, kabel usb, słuchawki, gumowy pokrowiec, ulotki informacyjne, od nowości folia ochronna na ekranie. kontakt PW. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts