coco01 14023 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Next time to pisz po polish Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 iPhone 5 jest wykonany perfekcyjnie, iP5 nie iP5S po kilku miesiącach wygląda jak shit... Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 @ArioxStwierdziłeś że Lumia jest lepiej wykonana od iPhone dlatego zareagowałem, bo to zwyczajnie bzdura @eVerestSą pokrowce, folie, co tylko chcesz i generalnie o jakikolwiek telefon jak nie będziesz dbał to będzie wyglądał jak shit. Czy autor obejrzał już Nokie? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) iP5 nie iP5S po kilku miesiącach wygląda jak shit... true to that! @Ariox Stwierdziłeś że Lumia jest lepiej wykonana od iPhone dlatego zareagowałem, bo to zwyczajnie bzdura wybacz... moja wypowiedź była przerostem formy nad treścią i nie zrozumiałeś co miałem na myśli - Nokia Lumia 720 jest zdecydowanie lepiej wykonana od iPhone 5. Są pokrowce, folie, co tylko chcesz i generalnie o jakikolwiek telefon jak nie będziesz dbał to będzie wyglądał jak shit. jak ją zabetonujesz albo w żywicy zatopisz to będzie wiecznie piękna Czy autor obejrzał już Nokie? no właśnie czekamy na to co autor napisze... w tym czasie offtopując sobie Edytowane 8 Października 2013 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) ArioX, nie będę dyskutował na temat wyższości Lumii nad iPhonem, bo moim zdaniem nie masz racji. Mam iP5 w domu, Lumiami bawiłem się sporo i wg mnie nie ma porównania, Apple zrobiło genialną obudowę. A co do dyskusji o trwałości obudów, zróbmy temat tak aby każdy pokazał swój telefon - mój 2letni One X nie ma żadnej ryski na wyświetlaczu, tylko lekko wytartą obudowę z tyłu, w wypukłym miejscu. Jak dbasz tak masz. Ja nie noszę ani folii, ani pokrowca Edytowane 8 Października 2013 przez Salem Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) mój 2letni One X nie ma żadnej ryski na wyświetlaczu, tylko lekko wytartą obudowę z tyłu, w wypukłym miejscu. Jak dbasz tak masz. Ja nie noszę ani folii, ani pokrowca To spróbuj iP5kę nosić bez pokrowca zobaczymy czy będzie jak nowa..ArioX ma rację że Lumia 720 po kilku miesiącach a nawet więcej będzie wyglądać lepiej niż taki iP5. A to świadczy o tym że Lumia 720 jest lepiej wykonana. iPhone 5 jest wykonany perfekcyjnie iP5 może wygląda perfekcyjnie,ale na pewno nie jest perfekcyjnie wykonany! Edytowane 8 Października 2013 przez eVerest Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Z chęcią kiedyś podejmę się takiego testu na IP5, jak zakupię swój egzemplarz Na tym skończyłbym offtop, bo to już luźne dyskusje o urządzeniach mobilnych, po co robić bajzel? Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 everest, skoncz te hejty i kup sobie nastepny bumper na swoja mydelniczke. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 everest, skoncz te hejty i kup sobie nastepny bumper na swoja mydelniczke. tobie kolego się to forum z przedszkolem pomyliło jeśli trafne uwagi za hejt bierzesz.... Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja nie wciskam kazdemu wp, ciekawe komu sie pomylilo Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Sony156 zerknij tutaj - http://www.przedszkole-puchatkowo.pl/ może coś ciekawego dla siebie znajdziesz... do autora - czekamy na odpowiedź nad czym obecnie się zastanawiasz... Edytowane 8 Października 2013 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Przestańcie, bo Sony trochę racji ma. Od miesiąca widać ciągłe hejty na wszystko co nie WP. Bądźcie obiektywni trochę, bo pisanie jak wyżej, że iPhone jest słabo wykonany, to tak jak bym napisał że Samsung Galaxy S4 to najlepiej wykonany telefon z andkiem.. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zainteresował kogoś Xiaomi MI3? Chyba go sobie łyknę, jak mi nie przypasi to wracam do ajfona. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ale wykonanie i wygląd to dwie różne rzeczy. sony156 prawda boli.... Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 tylko trzeba brać wersje ze Snapdragonem 800,a nie Tegra 4.Wersja z Tegra 4 jest rynek chiński. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 wiem, wiem Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) iPhone jest słabo wykonany Lumia 720 jest zdecydowanie lepiej wykonana iPhone jest wykonany świetnie - tyle, że nie tak dobrze jak 720-tka. Nikt nie mówi, że "słabo". Proszę weź do ręki oba fony - przekonasz się. Ja to mówię z doświadczenia - żona miała iP5 i teraz ma 720-tkę gdzie nie namawiałem jej - byliśmy w sklepie i oglądała fony z lepszą baterią - wtedy zobaczyła między innymi fonami Lumie 720 - której ja jej nie wskazałem bo wiedziałem, że to by ją jedynie zniechęciło (kiedyś sam chciałem jej kupić L720, ale szybko zrezygnowałem z tego). Chciałbym żeby moja Lumia "cegła" 920 była tak fajnie wykonana jak 720-tka. Moja żona wcześniej miała hopla na punkcie iPonów (ma iPad'a, iPod'a, miala iPhona... i zaloże się, że jakby było jakieś inne "i..." to też by to miała ) Edytowane 8 Października 2013 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Nie jest lepiej i tyle. Porównujemy foty ip5 i lumii z bliska? Edytowane 8 Października 2013 przez Salem Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 na litość... weź do ręki!.. co mi po fotach? Oglądałem foty Xperii Z i co...? Wziąłem do ręki i od razu ślady paluchów na ekranie - a rąk brudnych nie miałem! Prawie tak samo jak w Lumii 520... (tzn w L520 jest gorzej, ale cena inna) moja żona miała ip5 i tyle razy go miałem w łapach że szkoda gadać - L720 wydaje się być dużo bardziej solidna! ...nie mówię o działaniu fona, o głośności dzwonka, o rozdzielczości ekranu... poprostu o jakości wykonania. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Panowie nie offtopujcie, temat dotyczy telefonu za 900zł a nie jakości wykonania iphona 5. Dalszy spam będzie usuwany i nagradzany. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 @up Nie rozmawiamy o Xperii - ta ma wiadome wady, zwłaszcza palcowanie Zwyczajnie możemy pokazać newralgiczne punkty telefonów w wersji makro. @up Wnioskuję o przeniesienie offtopu do "Luźnych rozmów". 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Problem wykonania S4 rozwiązany Szczotkowane aluminium i telefon sprawia od razu zupełnie inne wrażenie http://img62.imageshack.us/img62/1924/rhct.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to jest klapka czy jakaś nakładka? jeszcze ramkę wymień Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A wyobraź sobie, że cała klapka Myślałem, że to nakładka jak kupowałem a tu niespodzianka. Mówię Ci - telefon sprawia teraz dużo lepsze wrażenie. Trochę cięższy jest ale dla mnie to plus. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jest zimne? A chropowatosć? Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts