chudy131080 14114 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Po co Ci ten ekran 2K?Full HD już nie wystarczy?Toż to różnicy nie widać.Bateria OK,przyda się większa.W motce masz zdaje się czysty android więc aktualizację będzie dostawał szybko. Edytowane 16 Października 2015 przez chudy131080 Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Nawet nie chodzi mi o samą rozdzielczość, ale o technologię Super Amoled Która jest prostu oszczędniejsza od IPS. Edytowane 16 Października 2015 przez droid Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Osobiście wybrałbym ten który mi się bardziej podoba bo oba fony są bardzo dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
MaxWayne 21 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Huawei sporo lepszy, jak dla mnie. Ale ja bym kupił galaxy note 5 ma najlepszy procesor. Jestem fanem, no i najlepiej wygląda wg, mnie. Ale posiadam nexusa 5 i znienawidziłem LG. Aczkolwiek, jak wypuszczą dobry sprzęt to znowu sprawdzę. Ewentualnie zakup iphona 6s plus. Edytowane 16 Października 2015 przez MaxWayne Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Czy ktoś gotów zapłacić 600 euro za HTC A9 na Snapdragonie 615 i ekran Full HD... http://www.muthonigitau.com/wp-content/uploads/2015/08/Bitch-Please.jpg Do tego nieudana i rażąca oczy kopia iPhone 6.... Jeszcze raz http://www.muthonigitau.com/wp-content/uploads/2015/08/Bitch-Please.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Od jakiegos czasu g4 cierpi na dziwną dolegliwość. Mianowicie po przycisnieciu guzika power w celu wybudzenia ekranu, ekran wybudza sie ale na sekunde po czym gasnie. I tak kilka razy musze przycisnac zanim bede w stanie odblokowac ekran. Ktos sie spotkal/ sluszal o tym problemie? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Poszukaj na forum android,pamiętam że był temat z problemem wyświetlacza. BTW po podwójnym tapnięciu również się tak dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Na 2krotne tapniecie nie reaguje w tym czasie. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Zobacz na androidzie,na bank było. Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Macie tam też telefony. https://www.youtube.com/watch?v=wZYC5dGZfP8 Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Od jakiegos czasu g4 cierpi na dziwną dolegliwość. Mianowicie po przycisnieciu guzika power w celu wybudzenia ekranu, ekran wybudza sie ale na sekunde po czym gasnie. I tak kilka razy musze przycisnac zanim bede w stanie odblokowac ekran. Ktos sie spotkal/ sluszal o tym problemie? Ja takiego problemu nie mam, ale w sumie nigdy przycisku nie używam, bo zawsze wybudzam przez stuknięcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Od jakiegos czasu g4 cierpi na dziwną dolegliwość. Mianowicie po przycisnieciu guzika power w celu wybudzenia ekranu, ekran wybudza sie ale na sekunde po czym gasnie. I tak kilka razy musze przycisnac zanim bede w stanie odblokowac ekran. Ktos sie spotkal/ sluszal o tym problemie? Znam to, u mnie dzieje sie tak gdy zakryje czujnik zbliżeniowy nad ekranem. Prawdopodobnie to taka blokada żeby przypadkiem niczego nie włączyć w kieszeni. WIdzę że od g2 tego nie poprawili. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Też tak mam w G2, nawet na custom romie. Wystarczy nie zasłaniać czujnika, albo odblokowywać knock on'em. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek100 2 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nexus 5x vs moto x style - co sadzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Aragorn96r 3 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Czy rozdzielczość 540x960 na 4.5 cala i jednozakresowe wifi w galaxy A3 będzie dużym problemem ? Telefon mi się bardzo podoba, jest elegancki, dobrze wykonany, wydajnościowo mnie zadowala (nie gram za dużo, a jeśli już gram to w mało wymagające lub średnio), czas pracy baterii również ok. Będzie służył najczęściej do sprawdzania internetu, oglądania filmów i czasami jako aparat. Jak dla mnie to telefon niemal idealny, tylko te 2 wady trochę bolą... Cytuj Link to post Share on other sites
MaxWayne 21 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Uzywam nexus 5 i wszystko slabsze od niego to dla mnie zlom. Jak juz chcesz taki tani telefon to kup sobie moto g3 lub redmi note 2 z allegro za 850zl. Szybszy niz nexus 5 i fajny 5.5 cala ekran. Jak za duzy to zostaje xperia z3 compact. Za taka cenw niw mozna wybrzydzać. Ekran qhd to porazkach w 2015 roku. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek100 2 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 tez wolalbym doplacic chociaz do A5. Choc w podobnej cenie dostaniesz (jak zwrocil uwage koleg powyzej) nexusa 5 ktory jest bardzo mocnym telefonem. Od xperii trzymałbym sie z daleka. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czy rozdzielczość 540x960 na 4.5 cala i jednozakresowe wifi w galaxy A3 będzie dużym problemem ? Telefon mi się bardzo podoba, jest elegancki, dobrze wykonany, wydajnościowo mnie zadowala (nie gram za dużo, a jeśli już gram to w mało wymagające lub średnio), czas pracy baterii również ok. Będzie służył najczęściej do sprawdzania internetu, oglądania filmów i czasami jako aparat. Jak dla mnie to telefon niemal idealny, tylko te 2 wady trochę bolą... Korzystam służbowo z Galaxy A3 rozdzielczość nie przeszkadza, jedyny minus i to poważny tego telefonu to bateria która trzyma dzień pracy (lub niecały jeśli intensywnie z niego korzystasz). tez wolalbym doplacic chociaz do A5. Choc w podobnej cenie dostaniesz (jak zwrocil uwage koleg powyzej) nexusa 5 ktory jest bardzo mocnym telefonem. Od xperii trzymałbym sie z daleka. Nexus 5 bym nie kupował, ciekawy telefon z bardzo oryginalnym designem aczkolwiek ten sam problem - bateria to padaka. Podaj jaki masz budżet i wymagania to znajdę Ci trzy modele które warto kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Aragorn96r 3 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Ok, dzięki za opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Opinia - Bateria w Moto X Style do du*y. Jednak ekran o rozdzielczości 2K do tego w technologii IPS skutecznie wykańcza baterię. Energia dosłownie ucieka na oczach. I nie ważne jaki poziom jasności. Zalety to : Stereo głośniki Szybkie ładowanie Jakość wykonania Slot pod micro sd Ekran IPS nie najlepszej jakości. Brakuje mi Super Amoleda i baterii np 4000 mAh. Smartfon podczas grania co najwyżej ciepły. Duży plus. Gra się super. Edytowane 1 Listopada 2015 przez droid Cytuj Link to post Share on other sites
AALEKSANDRA 3 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 @droid a mógłbyś pokazać screenshoty ze statystyk baterii? Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) http://zapisz.net/view.php?filename=888_screenshot_2015_11_01_20_26_54.png Edytowane 1 Listopada 2015 przez droid 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Mam do oddania zaproszenie do zakupienia Oneplus X. Chętnych proszę o PM. Wybiorę 'wygranego' Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Od jakiegos czasu g4 cierpi na dziwną dolegliwość. Mianowicie po przycisnieciu guzika power w celu wybudzenia ekranu, ekran wybudza sie ale na sekunde po czym gasnie. I tak kilka razy musze przycisnac zanim bede w stanie odblokowac ekran. Ktos sie spotkal/ sluszal o tym problemie? Też mam ten problem ze swoja G4ką. Zaktualizowałem swoją g4 do androida 6.0. Telefon odblokowuję się dopiero jak podłączę ładowanie przez port micro usb. Telefon sam się blokuje i nie wybudza. Nie pomaga a nie dwukrotne tap po ekranu oraz naciśniecie przycisku power.Ten problem jest dość irytujący. Oddaje na gwarancję. gó*****y fon. Okar spróbuj hard rest w ustawieniach. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Jest ktoś z LG G3? Pomoże z instalacją Cyanogenmod? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts