Skocz do zawartości

Luźne rozmowy o urządzeniach mobilnych

Recommended Posts

Mam w jednej ręce Galaxy Ace GT-S5830 a w drugiej Galaxy Note 2 N7100 i powiem Wam, że widać różnicę. Ale już między tym drugim a LG Optimus G żony to nie bardzo. Różnicy wielkiej też nie ma między tym drugim a Asusem Google Nexus 7, który jako tablet wydaje mi się mały - tu dla mnie minimum jest LG G Pad 8.3, szkoda tylko, że nie ma wbudowanego modemu 3G.

Wersja 16GB ma mieć akumulator o pojemności 2300 mAh, natomiast wersja 32GB akumulator o pojemności 3000 mAh

Mój Notek 2 ma baterię 3100mAh a LG G żony tylko 2000mAh i widać różnicę - ona musi codziennie ładować, ja co drugi dzień (nadmienię, że bardziej intensywnie smartfona użytkuję niż ona [pomijając rozmowy :P ]).

Czekaj. W najbliższych miesiącach pojawią sie ciekawe modele. W nowym nexusie nie podoba mi się tylko wygląd a reszta to okrojony LG G2. A iPhone to zdecydowanie za mały ekran. Dzisiaj się trochę pobawiłem 5S kolegi z roboty i jestem zdziwiony tym, ze jak można korzystać z tak małego wyświetlacza :D

Edytowane przez Mixtape

Cocaine01 - co świadczy o tym, że programiści Windows Phone 8 są bardzo dobrzy a ci z Google są partaczami - skoro nie porafią zrobic płynnie i szybko działającego systemu.  Wstyd i tyle.

Litości. Za tak durne prowokacje będę następnym razem warnował. Biafra

• Popieram 1

co świadczy o tym, że programiści Windows Phone 8 są bardzo dobrzy a ci z Google są partaczami

Google popełniło moim zdaniem duży błąd pozostawiając Jave w Androidzie. Któryś z programistów Google przyznał nawet, że C# byłoby o wiele lepszym rozwiązaniem, ale jest za późno na taką zmianę, bo aplikacje byłyby niekompatybilne,. 

Cocaine01 - co świadczy o tym, że programiści Windows Phone 8 są bardzo dobrzy a ci z Google są partaczami - skoro nie porafią zrobic płynnie i szybko działającego systemu. Wstyd i tyle

A braki podstawowych funkcji w systemie wp8 np. blokada rotacji ekranu to co? Wstyd i tyle. Jak ustawiam sobie ekran jak w wp8 (aplikacją) to też mi telefon nie laguje przy przechodzeniu do pulpitu. Po prostu te kafelki nie są tak wymagające.