marbum 0 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Na sprzedaż mam monitor 24 calowy, nówka.Dla forumowiczów 600zł + koszty wysyłki.Jeśli allegro to + opłatę na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Barto20 39 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Jeśli to nie Twoje konto allegro to rób nową aukcję albo dawaj zdjęcia z karteczką na której będzie widnieć Twój nick @edit ok sory , opis wskazywał na coś innego przepraszam lepiej się dopytać Edytowane 23 Maja 2013 przez Barto20 Cytuj Link to post Share on other sites
marbum 0 Napisano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) To moje konto i ten monitor, tylko tu mam MarBum a na allegro XMarBumX, a cena na allegro jest większa o 15zł bo przynajmniej tyle będą wynosić opłaty za aukcje. Edytowane 23 Maja 2013 przez marbum Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts