pc99q9kk 0 Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Polecam użytkownika maragast, transakcje przebiegają bez problemów a towar jest bardzo dobrej jakości. Cytuj Link to post Share on other sites
DzikiSzogun 48 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Plus dla kupującego - pawelekd9 Dobry kontakt, nie miał problemu z tym aby poczekać do końca tygodnia z demontażem mobo i ram. Idzie się dogadać naprawdę. Kasa szybko wpłynęła na konto. Tak samo podczas testów czy wszystko ze sprzętem ok byliśmy w kontakcie.Ogólnie nie wiem co mogę napisać. Z czystym sumieniem moge powiedzieć że osoba naprawdę w porządku. (Rozwlekłem temat, wybaczcie ) Cytuj Link to post Share on other sites
pawelekd9 0 Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Polecam użytkownika DzikiSzogun. Dobry kontakt i niska cena. Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami. Sprzedający uczciwy i godny zaufania. Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Polecam usera maragast Szybko, sprawnie, świetny kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
maragast 483 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Polecam usera maragast Szybko, sprawnie, świetny kontakt. Ja ze swojej strony pragnę polecić kupującego silence, natychmiastowa wpłata, dobry kontakt. Polecam użytkownika maragast, transakcje przebiegają bez problemów a towar jest bardzo dobrej jakości. A ja polecam kupującego pc99q9kk, natychmiastowa wpłata, dobry kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
kam_kuch 5 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Polecam gorąco chelovekk23 Super kontakt i wyśmienita cena. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Polecam sprzedawce @michaelred Szybka wysyłka jak i super kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Polecam użytkownika maragast . Dobry kontakt oraz wszystko w pełni zgodnie z opisem oraz ustaleniami. Cytuj Link to post Share on other sites
error 404 454 Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 leci + dla @bossk jako sprzedający spisał się wyśmienicie dobry kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
Vako778 394 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Polecam użytkownika Berek jako kupującego , szybka wpłata , miły kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
kozak245 45 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Nie polecam sprzedającego Daniel89. Karta kupiona może i bardzo tanio, ale jest uszkodzona. Karta miała mieć tylko urwane 2 łopatki od wentylatora a nie być świeżo pieczona (nawet w rozmowach o to pytałem, to napisał że to nie czasy 8800gt i absolutnie nie była pieczona.Później ,że nawet w grach nie była używana to nie wiem czy nie sprawdził tej karty jak wysyłał...) Naklejki pożółknięte całe od piekarnika. Karta wysypała artefakty kilka dni po zakupie to gość mi napisał że przesadziłem z OC jak nawet nie przyszło mi do głowy kręcić starego 560TI. Teraz przestał odpisywać,odradzam handlowanie z tym użytkownikiem.!!!! Edytowane 21 Marca 2017 przez kozak245 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Pominę fakt kupowania od kogoś kto na forum jest od kilku dni, chyba, że to przez allegro było... Cytuj Link to post Share on other sites
kozak245 45 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Było przez allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Zwrotny + dla kupującego Blest za szybka i bezproblemowa transakcje! Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel89 1 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Nie polecam sprzedającego Daniel89. Karta kupiona może i bardzo tanio, ale jest uszkodzona. Karta miała mieć tylko urwane 2 łopatki od wentylatora a nie być świeżo pieczona (nawet w rozmowach o to pytałem, to napisał że to nie czasy 8800gt i absolutnie nie była pieczona.Później ,że nawet w grach nie była używana to nie wiem czy nie sprawdził tej karty jak wysyłał...) Naklejki pożółknięte całe od piekarnika. Karta wysypała artefakty kilka dni po zakupie to gość mi napisał że przesadziłem z OC jak nawet nie przyszło mi do głowy kręcić starego 560TI. Teraz przestał odpisywać,odradzam handlowanie z tym użytkownikiem.!!!! Gość jest niepoważny, po zakupie pisze, że karta śmiga pięknie i wymienił pastę termoprzewodzącą, temperatura max. 75 stopni. Karta miała z 5 lat jak nie lepiej, więc co się dziwić, że naklejki pożółkły U mnie karta 2 lata działała bez problemu i bez piekarnika. Może kupujący ma problem z innymi częściami w komputerze? Odradzam kupującego. Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 prystek Kupiłem od niego procesor i7-6700k oraz płytę główną ASUS Z170 Gaming PRO. Procesor Procesor przyszedł wpięty w płytę główną (wiedziałem o tym przed wysyłką), jeszcze nie był testowany ponieważ nie mam pełnego kompletu sprzętu. Nie dostałem do niego dokumentu zakupu (ma być dosłany, więc na razie wstrzymuję się z opinią). Płyta Płyta przyszła USZKODZONA! To znaczy jeden pin jest wygięty (skrajny) na zewnątrz, przez co komputer normalnie mógł działać u sprzedającego, jednak to nie jest to co kupowałem. Kolega prystek próbuje teraz zrzucić winę na mnie, że podczas wyciągania procesora uszkodziłem jeden pin, na środku (prawy, skrajny na wysokości połowy gniazda)... Sprawa jest w toku, ponieważ wiadomości mailowe nie przyniosły efektu... Płyta wróciła od użytkownika (wysłałem z racji owego uszkodzenia), była oddana w X-KOM na gwarancję. Zaznaczam, że w momencie, kiedy użytkownik prystek dostał płytę wysłał zdjęcie, że... pin jest normalny O.o Odgiął go na miejsce (co mogłem zrobić sam, ale wiadomo, w momencie całkowitego uszkodzenia wina spadłaby na mnie) i wysłał zdjęcie... nie ważne, że wcześniej wysyłałem zdjęcie z uszkodzonym pinem. X-KOM oczywiście po tym nie stwierdził wady i mieli oddać płytę, ale z racji przedłużającego się zwrotu z serwisu została wydana nowa płyta i do mnie wysłana. Paragony otrzymałem.... mailem. Nie, nie dostałem elektronicznego rachunku tylko zdjęcia FIZYCZNYCH paragonów! Nawet nie skan... zdjęcie... musi mi to wystarczyć, bo jakby nie patrzeć wszystko jest zgodne z prawem. Niesmak jednak pozostał Jednym słowem... NIE POLECAM, albo przynajmniej proponuję się wcześniej upewnić ze wszystkim, żeby nie było takich przebojów jak ja mam teraz... kielbasior POLECAM! Kupiłem wentylatory od użytkownika, wszystko na PW, poszedł przelewik (trochę się bałem ) a wczoraj wentylatory były już u mnie! Captain_Hook Nie doszło do transakcji... 3 dni umawiania się, a później zmienił zdanie, że jednak mi nie sprzeda, bo cena na jaką się umówiliśmy jednak mu nie pasuje... Od tamtej pory nawet nie odpisuje... NIE POLECAM Cytuj Link to post Share on other sites
kielbasior 0 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Wielki + dla http://forum.benchmark.pl/user/47784-leesiuu/, szybka i łatwa transakcja poza allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 + dla maragast za EVGA 780 Superclocked - super bezpiecznie zapakowany produkt, wysyłka w uzgodnionym terminie. Cytuj Link to post Share on other sites
rap_r 650 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wielki + dla użytkownika bumbel123 za obudowę Fractal Design Arc Midi R2 Window. Wszystko szybko i sprawnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Lisiomur Pozytyw. Sprawa załatwiona przez Allegro. Kupiłem dysk SSD. Wszystko w porządku, dysk dotarł bezpiecznie zapakowany. Plusik! Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 991 Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Dyndas Bardzo dobry kontakt, paczka dobrze zabezpieczona, wysyłka szybka no i cóż, wyrozumiały jeśli chodzi o udzielanie odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
jfxpompa 24 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Wielki + dla użytkownika tomasz1987. Bezproblemowy kontakt,niskie ceny, wiele możliwości wysyłki. Użytkownik wart polecenia. Cytuj Link to post Share on other sites
hitmanbz 74 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Blitz007 Sprawa załatwiona przez allegro, szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona + . Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez hitmanbz Cytuj Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 kajtek. Wzorowy kupujący serdecznie POLECAM Cytuj Link to post Share on other sites
Mariusz21_21 305 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Gorąco polecam kolorowek123 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts