Skocz do zawartości

Oszuści i zaufani sprzedający/kupujący

Recommended Posts

Uwaga na te ogłoszenia !

http://olx.pl/i2/oferty/uzytkownik/2H3D3/

Zdjęcia z nawigacji zgadzaja sie z ogloszeniem z Walbrzycha, wystawione przez niejakiego Grzegorza, podobnie jak gtx970. Jestem z okolicy, dlatego zadzwonilem i napisalem smsa, po krotkiej rozmowie sprzedajacy poprosił o kontakt w pozniejszej godzinie, od tygodnia numer jest wyłączony.

Teraz ogloszenia sa ze Zgorzelca, numer telefonu i osoba inna.

WIELKI   " + " i szacunek dla forumowicza  Ten_Wredny  którego mogę polecić z czystym sumieniem !. Jestem nabywcą IEM-owego monitorka którego wartość podczas promocji wynosiła 2.8tyś,wiadomo były duże obawy bo to jednak  trochę kasy  jest a ja  świeżak  na benchmarku ale po kilku rozmowach z "Wrednym"(nick odbiega od rzeczywistości bo to dobry człowiek :) ) stwierdziłem że zaryzykuję i  nie zawiodłem się .Kontakt bezproblemowy  można powiedzieć 24/h  rozmowy (GG,tel) na poziomie  ,zdjęcia sprzętu dostałem zaraz po "zdobyciu łupu" na IEM :)  a przesyłka to formalność ,b.dobrze zabezpieczony towar --> DPD --> mój mega uśmiech :D i CS GO :P.

Wielkie dzięki Wredny

PS:Teraz czas zbierać kasę na 2 grafy :),zakup oczywiście tylko u tego pana.

Pozdrawiam forumowiczów

Edytowane przez CzekoladowyJoe

Ogrome plusy dla użytkowników:

acorp

misiek12_sdz

- Oskarooo

Grzech10

wid3l3c

CzekoladowyJoe

Za ogromne zaufanie co do akcji IEM, świetny kontakt oraz podejście do sprawy.

Niech sprzęcior służy Wam jak najdłużej.

Dodatkowy plusik dla calcio23 za kupno chłodzenia na CPU. 

Wielki Plus dla Ten_Wredny kupił w 100% to co chciałem :) bezproblemowy kontakt w każdej chwili. Na pewno jeszcze skorzystam z jego usług :) POLECAM !!