keavykruq12 2 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Witam, Mam do sprzedania Vapor-X 7950. Sprawa wygląda następująco: Zakupiłem ją na Allegro od człowieka ściągającego sprzęt z Irlandii i niestety uległa awarii (wada mojego zasilacza, spalił się i pociągną ze sobą sekcje zasilania grafiki). Dostałem informację, że wysłali nowy referent i dostanę we wtorek. Z karty byłem mega zadowolony, cicha, pięknie się kręci i mocna. Gwarancja działa jak widać, tylko w razie problemów trzeba czekać około miesiąca. Karta jest mi już niepotrzebna, ponieważ w między czasie niepotrzebnie zakupiłem 7970 Dostępna od 14.05.13 Zainteresowanych proszę o kontakt. Odbiór osobisty Warszawa lub Allegro. Interesuje mnie około 1100 ~ 1000zł Kontakt nr 530-777-159 Pozdrawiam, Krzysztof //edit 12. Oferta sprzedaży musi zawierać cenę jakiej użytkownik oczekuje za swój towar oraz zdjęcie produktu z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających aukcję lub ofertę Kup Teraz w serwisie allegro.pl. Jak dostaniesz kartę zrób zdjęcia,napisz pw a temat zostanie otwarty PS zapoznaj się z regulaminem działu ogłoszenia, na przyszłość zakładaj temat w odpowiednim dziale Edytowane 8 Maja 2013 przez dodo24x Link to post Share on other sites
Recommended Posts