Abizer 241 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam. Po odpaleniu windowsa w trayu pojawia się ikonka "bezpieczne usuwanie sprzętu" Wydaje mi się że tym sprzętem jest płyta główna. Sterowniki od chipsetu mam poinstalowane, wszystko zaktualizowane także z winows update. Winda nie może wyszukać sterów on- line. Nie wiem co jest. Załączam screeny. Sprzęt taki jak w sygnaturze. http://bankfotek.pl/view/1484246http://bankfotek.pl/view/1484249 Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sprawdź, czy masz w BIOSie wyłączone Intel® Smart Connect. 1 Link to post Share on other sites
Abizer 241 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Faktycznie było włączone. Wyłączyłem i teraz już nie wysiwetla błędu jednak ta ikonka bezpieczne usuwanie sprzętu została ale to chyba nie problem skoro nie pokazuje już żadnych nieprawidłowości. Dzięki wielkie Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sprawdź metodą prób i błędów dlaczego to się wyświetla. Odłączaj po kolei to co jest podpięte pod USB i może trafisz na winnego. Czasem taki problem bywa z klawiaturą bądź myszką. Link to post Share on other sites
Abizer 241 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Ech, teraz znowu mam problem z kartą sieciową.... Nie moge połączyć sie z netem bo w menedżerze urządzeń przy karcie jest ten żółty trójkąt. Dopiero jak dam " skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu" trójkąt znika i router automatycznie się łączy. Niestety musze tak robić za każdym razem kiedy włączam kompa... Edit: Co do tego usuwania sprzętu to może to wina napędu logicznego bo mam zainstalowanego daemon toolsa i on utowrzył napęd? Edytowane 4 Maja 2013 przez Abizer Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Pawel7 882 Napisano 4 Maja 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Może to być jego wina. Wywal sterowniki od karty sieciowej i zainstaluj najnowsze dostępne na stronie MSI. Niestety sterowniki pod Win 8 do wielu sprzętów jeszcze kuleją. Link to post Share on other sites
Recommended Posts