since121 1 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam mam taki problem podkręcałem swojego core 2 duo e6300 z 1.8 na 2.12 Ghz kręci się na płycie gigabyte GA G41M COMBO naprawde świetnie doszedłem już do 2.1 bez zmiany napięcia. Nie ma żadnych bluescreenów temperatury są ok jest stabilna praca ale mam jeden problem ponieważ nieważne czy podkręce o 1 mhz czy o 10 gdy użyje przycisku "reset" lub uruchom ponownie komputer ma czarny ekran i musze wyłączyć komputer przytrzymując przycisk power po czy włączyć i wszystko jest ok do następnego restartu. W czym może leżeć problem ? Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Płyta wykrywa nieprawidłowe ustawienia i przywraca domyślne. Spróbuj zmieniać tylko sam mnożnik procesora i zobacz czy po resecie zostają twoje ustawienia mnożnika. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts